“Σύντομα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις και θα τους δωθεί η ευκαιρία να αποδείξουν αν ειναι συνδικαλιστές, Αστυνομικοί και ότι δηλώνουν”

Με μια ανάρτηση του χωρίς προσδιοριστικές αναφορές,  ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, απευθύνεται σε ενστόλους και προαναγγέλει νομικές εξελίξεις

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, «Ο φθόνος είναι ένα συναίσθημα που «τρώει» αυτόν που τον βιώνει. Ένα συναίσθημα, που είναι συνώνυμο του φθίνω- φθινόπωρο, φθίνω = φθορά ,φθινόπωρο = φθορά των φρούτων (*)
Όταν δεν ασχολείσαι με το τι λες εσυ αλλά με αυτό που λένε οι άλλοι, είναι γιατί νιώθεις μειονεκτικά που δεν μπορείς να το κάνεις και εσύ, εκεί λοιπόν το μόνο που μπορείς να κανεις είναι να στηλιτεύσεις η να κατηγορήσεις απο φθόνο και ζήλεια.

Στην περίπτωση μου λόγω του φθόνου δεν έμειναν μόνο στα λόγια και στις αρνητικες κριτικές αλλά έκαναν πράγματα που δεν συνάδουν με την ιδιότητα τους για τα οποία σύντομα θα κληθούν να δώσουν συγκεντρωτικά εξηγήσεις και εκεί φυσικά θα τους δωθεί η ευκαιρία να αποδείξουν αν ειναι συνδικαλιστές, Αστυνομικοί, φουρνάρηδες, μαραγκοί και οτιδήποτε άλλο δηλώνουν τέλος πάντων.

Αν πρώτα δεν καταξιωθείς στο λειτούργημα η στο επάγγελμα το οποίο υπηρετείς, πως μπορείς να είσαι αποτελεσματικός για τους ανθρώπους τους οποίους εκπροσωπείς εκτος αν ο συνδικαλισμος για σένα είναι το μόνο επάγγελμα που κατέχεις. Και εδώ κολλάει και το περίφημο, «μην κρίνετε για να μην κριθείτε» καθώς και το «ο καιρός γαρ εγγύς»», καταλήγει ο συνδικαλιστής της Νοτιοανατολικής Αττικής.