Σύνταγμα: Οδηγός αγροτικού ανέβηκε στο ΜΑΣ και απειλούσε να .. ανατιναχτεί

Με αγροτικό αυτοκίνητο οδηγός ανέβηκε στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην Πλατεία Συντάγματος και απειλούσε να.. ανατιναχτεί

Ο οδηγός έχει απομακρυνθεί από το όχημα από αστυνομικούς οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα καθως με το αγροτικό αυτοκίνητο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα και έφτασε μέχρι τους Εύζωνες. Στο σημείο κλήθηκε η Αντιτρομοκρατική, ενώ και το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε.

Το αγροτικό όχημα έφερε αναγραφή της φράσης “Οι Τούρκοι κυβερνάν την Ελλάδα”. Ενώ ο οδηγός κατα την αποβίβασή του, φέρετε να φώναζε στους αστυνομικούς “Φύγετε από κοντά μου θα ανατιναχτώ” . Κατά τον έλεγχο του οχήματος εντοπίσθηκαν φιάλες υγραερίου είχε στο αγροτικό αυτοκίνητο ο οδηγός ο οποίος είχε πραγματοποιήσει δύο περιστροφές πάνω στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη προτού συλληφθεί.

Υπο το φόβο τρομοκρατικής ενέργειας,  η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας μπροστά από τη Βουλή και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγο μετά τις 11:00πμ (04/10) και δόθηκε η οδός στην κυκλοφορία.