Σύνταγμα: Αλλαγή του χρόνου με ιαχες σε μια κατάμεστη πλατεία από λαθρομετανάστες

Οι εικόνες κατά την αλλαγή του νέου χρόνου, οι οποίες διακινήθηκαν σε λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αποτυπώνουν λαθρομετανάστες να έχουν κατακλύσει την πλατεία Συντάγματος, χωρις υγειονομικά πρωτόκολλα και κοινωνικές αποστάσεις να αλλαλαζουν ακατάληπτα

Βιντεοληπτικό υλικό που “ανέβηκε” σε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Αφρασιατων που διαβιουν στην Αθήνα, κατά την αλλαγή του νέου χρόνου από την πλατεία Συντάγματος, αποτυπώνει μια τρομακτική εικόνα.

Στην κεντρικότερη πλατεία της Πρωτεύουσας της χώρας, στην πλατεία Συντάγματος, κάτω από τη Βουλή, άνδρες από Αφρασιατικες χώρες αλλαλαζουν ακατάληπτα ιαχες. Διακρίνεται η απουσία γυναικών, παιδιών ή Ελλήνων κατοίκων της πόλης- πληθυσμού που εξελίσσεται σε μειοψηφία. Με τους λαθρομετανάστες να έχουν ανοίξει κάτω από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (ΜΑΣ) σημαία με την ερυθρα ημισεληνο και να χορεύουν με ακατάληπτους αλαλαγμους και ιαχες. Ενω εμφανής είναι η απουσία πληρωμάτων της Αστυνομίας, με τους παρευρισκομενους λαθρομετανάστες χωρίς υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα σε προστασία από τον κορωνοϊό να συγχνωτίζονται, την ώρα που η μεταλλάξεις του κορωνοϊού πλήττουν τον πληθυσμό της Ευρώπης.

Την ίδια ώρα που οι πολίτες της χώρας εφαρμόζουν τα μέτρα υγειονομικής προστασίας που έχει επιβάλει η Κυβέρνηση με κοινωνικές αποστάσεις για τον πληθυσμό και για άλλη μια χρονιά, βρέθηκαν καλεσμένοι στα σπίτια τους.