Συγγρού Φιξ: Τροχαίο με παράσυρση ηλικιωμένης απο δικυκλιστή, με εγκατάλειψη- Περιπολικό περασε δίπλα της και δε σταμάτησε

Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε αναβάτης δίκυκλο παραβιάζοντας τον ερυθρό σηματοδότη, παρέσυρε πεζή ενω έκανε βόλτα με το εγγόνι της, και τη  εγκατέλειψε

Αυτόπτης μάρτυρας του ατυχήματος  Γιάννης Κ., περιγράφει:

“Γύρω στις 8:55 (17/12) δίπλα απ’ τον σταθμό του μέτρο Συγγρού Φιξ στο ύψος την Καλλιρόης, ένα δίποδο (γιατί άνθρωπο δεν μπορώ να τον αποκαλέσω) πάνω σε μια μηχανή , περνάει με κόκκινο, παρασέρνει μια γιαγιούλα, την αφήνει να κείτεται το έδαφος και φεύγει σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Όλα αυτά μπροστά στα μάτια του μικρού της εγγονιού, που βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, όντας αμφίβολος για την κατάσταση της γιαγιάκας του.

Τα μόνα στοιχεία που έχουμε, είναι ότι η μηχανή του τύπου είναι μια μαύρη V-Strom πάνω από 600 κυβικά με μπαγκαζιέρα. Πινακίδες δεν πρόλαβε κανείς να αφομοιώσει, αφού έφυγε άρον άρον.
Νομίζω πως αφενός, δεν χρειάζεται να αναφέρω καν το πόση ώρα μεσολάβησε μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο, μιας και θεωρείται δεδομένο ότι έχουμε φτάσει σε σημείο να παίζουμε ανθρώπινες ζωές κορόνα – γράμματα, μέχρι επιτέλους να καταφθάσει βοήθεια στο σημείο του εκάστοτε ατυχήματος.

Αφετέρου, μαζί με το ασθενοφόρο, είχε ενημερωθεί για το περιστατικό με το που συνέβη και η αστυνομία και μαντέψτε, δεν ήρθε ΠΟΤΕ. Σε κάποια φάση μάλιστα, πέρασε δίπλα από το σημείο που ήταν πεσμένη η γυναίκα ένα περιπολικό, του κάναμε όλοι όσοι βρισκόμασταν εκεί νόημα να σταματήσει, έκοψε λίγο ταχύτητα και μας ενημέρωσε σχεδόν απαξιωτικά πως έχει να πάει κάπου άλλου και δεν μπορεί να σταματήσει. Ούτε λόγος για να ενημερώσει έστω κάποιο άλλο.

Τι να πει κανείς..
Όλη η τραγικότητα της κατάστασης της χώρας μας, μέσα σε ένα μόλις σκηνικό. Προς το παρόν, το μόνο που ελπίζουμε είναι να βρεθεί ο Μ@@@@ΑΣ που άφησε έναν άνθρωπο αιμόφυρτο στην άσφαλτο χωρίς καν να γυρίσει το κεφάλι του να κοιτάξει αν είναι καλά. Και φυσικά, να επιστρέψει σώα και αβλαβής η γλυκύτατη αυτή γυναικούλα σπίτι της, να κάνει γιορτές με τους δικούς της και να ξανά δώσει στον μικρό της εγγονό , το χαμόγελο που το αφαίρεσε σήμερα το εν λόγο κάθαρμα.

Ντροπή και μόνο ντροπή για την αναισθησία κάποιων οδηγών/οργάνων κτλπ εκεί έξω.”