Συνελήφθη στη Βουλγαρία ο “Νικολάϊ”, με ένταλμα στην υπόθεση δολοφονίας της 4άχρονης Αννυ

Κατηγορούμενος για συνέργεια στην δολοφονία της 4άχρονης Άννυ, συνελήφθη στη Βουλγαρία ο “Νικολάι”,κατηγορούμενος από κοινού με τον πατέρα της Stalivan, σύμφωνα με το Βούλευμα που έχει εκδοθεί.

Εντοπίστηκε στην πόλη Γκάμπροβο της Βουλγαρίας συνελήφθη (17/02) και παραπέμφθηκε στις τοπικές Εισαγγελικές Αρχές με διεθνές ένταλμα το οποίο είχε εκδοθεί από τις ελληνικές Αρχές.

image

Το Νικολάι, είχε κατονομάσει ο πατέρας της 4άχρονης Αννυ, Stalivan, ως δράστη της δολοφονίας της κόρης του. Ο πατέρας της 4άχρονης -κρατειται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Κέρκυρα, ενώ και η μητέρα της, Dimitrina Borishova κρατειται στις γυναικείες του Ελαιωνα Θηβών -σε συμπληρωματική του κατάθεση ονομάτισε το Νικολάι Αχμέντοφ, ως συνεργό του, ο οποίος τον βοήθησε να εξαφανίσουν το πτώμα της 4άχρονης. Ο Νικολάι, αναζητηθηκε, δεν εντοπίστηκε και σε βάρος του εκδόθηκε διεθνές ένταλμα αναζήτησης. Στο σχετικό Βούλευμα  το οποίο  εκδόθηκε από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, ταυτοποιήθηκε dna τοποθετώντας τον στη σκηνή εγκλήματος.

wpid-ann4.jpg

Το ελληνικό Υπουργείο Δικαιοσύνης είχε διαβιβάσει στη Βουλγαρία το διεθνές ένταλμα σύλληψής του ενώ αναμένεται η έκδοσή του στην Ελλάδα, προκειμένου να  παραπεμφθεί στη δίκη μαζί με τον Βούλγαρους πατέρα της 4άχρονης Αννυ.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο Βουλγαρος Νικολάι, φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία να μην εκδοθεί στην Ελλάδα