Συνελήφθη ο ένας από τους τρεις Αλβανούς δραπέτες του Μεταγωγών

Συνελήφθη και κρατείται στο ΤΑ Μενιδίου, ο ένας από τους τρεις Αλβανούς κακοποιούς που απέδρασαν από την Διεύθυνση Μεταγωγών.

Οι τρεις Αλβανοί κακοποιοί κι ένας Γεωργιανός επέδρασαν από τα κελιά της Διεύθυνσης Μεταγωγών Αθηνων -υπό συνθήκες που εγείρουν ερωτήματα (03/01-22.50), χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους παριστάμενους Αστυνομικούς.

 Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ “ένας από τους δραπέτες, Γεωργιανός, εντοπίσθηκε και δεσμεύτηκε στο προαύλιο της Διεύθυνσης Μεταγωγών Αθηνών”, ωστόσο οι τρείς Αλβανοί κατάφεραν να διαφύγουν.

Ύστερα από αναζητήσεις Αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής και της Άμεσης Δράσης εντοπίσθηκε και συνελήφθη από Αστυνομικούς του ΤΑ Μενιδίου όπου και κρατείται, ο 35άχρονος Αλβανός, ένας από τους επικίνδυνους κακοποιούς δραπέτες από τη Διεύθυνση Μεταγωγών Αθηνών.

Σύμφωνα με το ποινικό του μητρώο, κατάδικος σε δις ισοβια για ανθρωποκτονία, ληστείες, εμπόριο ναρκωτικών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ο 35άχρονος Αλβανός, χαρακτηρίζεται εξαιρετικά εριστικός και έχει απασχολήσει την Υπηρεσία με πειθαρχικά κατά τον εγκλεισμό του στις ελληνικές Φυλακές.