Συνελήφθη η Γεωργιανή για την δολοφονία του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου, στην Ύδρα.

Συνελήφθη και η Γεωργιανή που αναζητούνταν για το έγκλημα του εστιάτορα Μανώλη Οικονόμου τον περασμένο Αύγουστο στην Υδρα.

wpid-gevrgianoi-1.jpg.jpeg

Συνελήφθη και η Γεωργιανή για την οποία είχε εκδοθεί ένταλμα και αναζητούνταν για τη δολοφονία του 67άχρονου Μανώλη Οικονόμου και τη διάρρηξη και ληστεία στο σπίτι που ζούσαν μαζί με την 56άχρονη σύζυγό του Χριστίνα Μερτζάνη, ενώ έκλεισαν το εστιατόριο που βρίσκεται στην Ξερή Ελιά, τον περασμένο Αύγουστο στην Υδρα.
Πρόκειται για την 29άχρονη από τη Γεωργία που εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε διαμέρισμα στο Γαλάτσι. Είχε αλλάξει εμφάνιση, κούρεμα και χρώμα μαλλιών της. Η ίδια μητέρα, με δύο κόρες 8 και 12 ετών η επιμέλεια των οποίων ανατέθηκε προσωρινά στη γιαγιά τους.
Η 29άχρονη, έχει διαφύγει μαζί με τον αρχηγό της συμμορίας των Γεωργιανών, λίγο μετά το έγκλημα με θαλάσσιο ταξί από την Υδρα στη Βάρκιζα. Η Γεωργιανή, υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε για το έγκλημα, και όταν θέλησε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία οι ομοεθνείς της την απείλησαν ότι θα την σκοτώσουν.
Οι επτά Γεωργιανοί δράστες της δολοφονίας- ηλικίας 27, 29, 30, 34, 35, 36 και 42 ετών- συνελήφθησαν στις (16/08) στην Ύδρα. Ο αρχηγός της ομάδας, συνελήφθη από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής (11/11) με ένταλμα το οποίο εκκρεμούσε σε βάρος του.