Συνελήφθη για μίζα υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία

Τραπεζικό στέλεχος υποψήφιος Βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία, συνελήφθη ύστερα από καταγγελία για μίζα.

Σύμφωνα με την καταγγελία μίζα €100.000 για αποδέσμευση προγράμματος του ΕΣΠΑ για φωτοβολταϊκά, καταγγέλεται ότι ζητούσε τραπεζικό στέλεχος και υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές στην περιφέρεια της Αρκαδίας, από επιχειρηματία προς διευθέτηση του φακέλου του.

Στην υπόθεση -σύμφωνα με τη δικογραφία η οποία έχει σχηματισθεί- περιλλαμβάνονται επίσης τέσσερις υπάλληλοι του Υπουργείου Οικονομικών, μεταξύ των οποίων υπάλληλος του ΣΔΟΕ, φοροτεχνικός και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Φορολογικών Περιφερειών της ΓΓΔΕ, οποίοι – σύμφωνα με τον επιχειρηματία- τον παρέπεμψαν στο συγκεκριμένο στέλεχος της τράπεζας. Πρόκειται για τον υποδιευθυντή καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές στην περιφέρεια της Αρκαδία, Γιάννη Ζαφειροπουλο, ο οποίος (13/01-15.30) συνελήφθη εντός του τραπεζικού παραρτήματος στο οποίο ασκούσε καθήκοντα υποδιευθυντή.

Το ραντεβού ορίστηκε στη Βαρβάκειο, μεταξύ του επιχειρηματία με του τραπεζικού υπαλληλου, ενώ είχε προηγηθεί καταγγελία στη Διέυθυνηση Εσωτερικών Υποθέσεων. Με την αυτόφωρη διαδικασία, ο τραπεζικός συνελήφθη, κατά την παραλαβή των προσημειωμένων χαρτονομισμάτων.

Για την υπόθεση δεν έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση απου την ΕΛΑΣ πατα το γεγονός οτι έχει παραπέφτει στη δικαιοσύνη.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport