Συνελήφθη Aρχιφύλακας για τον ξυλοδαρμό κοσμηματοπώλη σε επεισόδιο με τη σύζυγό του

Ενεπλάκη σε οικογενειακό επεισόδιο μεταξύ κοσμηματοπώλη και της συζύγου του, όταν η γυναίκα δέχθηκε επίθεση, και ύστερα από καταγγελία του επιχειρηματία στο χώρο του κοσμήματος, συνελήφθη από το Εσωτερικών Υποθέσεων

Ο κοσμηματοπώλης με επιχειρήσεις στην Κρήτη και τα Βόρεια προάστεια της Αττικής, μετέβη την περασμένη Τρίτη (19/01) στην οικία της συζύγου του, στα βόρεια προάστεια, με την οποία έχουν ιδιωτική αντιπαράθεση. Στο χώρο, βρισκόταν ωστόσο και Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ ο οποίος υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αττικής, και φέρεται να παρέψει υπηρεσίες ως συνοδός ασφαλείας στη σύζυγο του κοσμηματοπώλη.

Στην επίθεση του κοσμηματοπώλη στη γυναίκα, ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ τον ακινητοποίησε ενώ όπως καταγγέλλει ο κοσμηματοπώλης τον χτύπησε, και του απέσπασε το κινητό του τηλέφωνο προκειμένου να τον αποτρέψει να πραγματοποιήσει κλήση προς την Αστυνομία. Ωστόσο ο κοσμηματοπώλης ενημέρωσε την Άμεση Δράση και τους ανέφερε τον αριθμό κυκλοφορίας του δικύκλου στο οποίο επέβαινε ο Αρχιφύλακας με τον το οποίος αποχώρησε αμέσως μετά από το σκηνή του επεισοδίου.

Ο Αρχιφύλακας της ΕΛΑΣ εντοπίσθηκε και συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας και παραπέμφθηκε με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης βίας. Ο Αστυνομικός φέρεται να έχε αρνηθεί τη εμπλοκή του στην υπόθεση και την διασύνδεσή του με τη σύζυγο του κοσμηματοπώλη, ωστόσο στην κατοχή του, κατασχέθηκαν δύο κάρτες ανάληψης στα στοιχεία της. Επιπλέον

Από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ ενεργείται πειθαρχική έρευνα σε βάρος του Αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ ενώ για την υπόθεση διενεργείται έρευνα.