Συνελήφθη απότακτος Αστυνομικός για σωματεμπορία- Με τη συναίνεση του πατερα της κρατούσε αιχμάλωτη 19χρονη,την κακοποιούσε και την εξέδιδε

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας συνελήφθη απότακτος αστυνομικός, με καταγγελία νεαρής γυναίκας για σωματεμπορία σε βάρος της και σεξουαλική κακοποίηση

Ο Υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ συνελήφθη (10/07) από τη ΔΙΑΣ ΝοτιοΑνατολικής Αττικής, σε συνέχεια καταγγελίας της 19χρονης για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της. Κατά την εξακρίβωση στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι τελεί σε κατάσταση αργίας με απόλυση μετά την ολοκλήρωση του Β/βαθμιου Υπηρεσιακού Πειθαρχικού Συμβουλίου για άλλη υπόθεση, από τον περασμένο μήνα και ενημερώθηκε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων. Σύμφωνα με πληροφορίες του NantiaReport.gr, ο απότακτος Υπαρχιφύλακας των Πεζών περιπολιών της Υ/ΔΑΑ είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του Υπηρεσιακά ενώ είχε απειλήσει συνάδελφό του, ότι θα του “φυτέψει μια σφαίρα στο κεφάλι” και κινήθηκε σε βάρος του ΕΔΕ και Πειθαρχική διαδικασία.

Σε βάρος του 39χρονου απότακτου Αστυνομικού, σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης, έχει σχηματιστεί δικογραφία, για σωματική βλάβη και εμπορία ανθρώπων, απειλή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και ενδοοικογενειακή βία. Επιπλέον συνελήφθη βάσει της καταγγελίας της 19χρονης και ο πατέρας της, για βιασμό και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 19χρονης, η οποία κατέφυγε σε καφετέρια και ζήτησε βοήθεια, ισχυρίστηκε ότι ο απότακτος αστυνομικός με τη χρήση βίας την κατακρατούσε παράνομα με σκοπό την εκμετάλλευσή της, και την εξέδιδε έναντι αμοιβής. Η ίδια είχε συνάψει σχέση με τον 39χρονο Υπαρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ όταν αποχώρησε από το σπίτι της καθώς ο πατέρα της, ο οποίος επίσης συνελήφθη, καθώς, από την ηλικία των 11 έως των και τα 17χρονια της, με απειλές τη βίαζε μέσα στο σπίτι τους. Η νεαρή γυναίκα είχε απευθυνθεί στον Υπαρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ ώστε να τη βοηθήσει από το κακοποιητικό οικείο της περιβάλλον.

Σε έρευνα στην οικία και στο αυτοκίνητο του απότακτου Αστυνομικού, κατασχέθηκαν το δελτίο υπηρεσιακής του ταυτότητας, για το οποίο είχε δηλώσει απώλεια, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ιδιώτη- για το οποίο επίσης έχει δηλωθεί απώλεια, τρείς συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM, τρείς κάρτες μνήμης, φωτογραφική μηχανή, σκληρός δίσκος και φορητή συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB). Ενώ σε έρευνα στην οικία του πατέρα της 19χρονης, κατασχέθηκαν, ένα αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, μαχαίρι και το κινητό του τηλέφωνο.

Υπό την εποπτεία του αρμόδιου Εισαγγελέα, παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της 19χρονης, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση, συνεχίζεται.