Συνελήφθη ανήλικος Ρομά, μετά απο καταδίωξη σε κλεμμένο όχημα, καθώς δε σταμάτησε σε έλεγχο

Καταδίωξη οχήματος στην Εθνική Οδό με τον οδηγό να μην έχει σταματήσεις σε έλεγχο. Εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε πεζός.

Συνελήφθη (27/06-20.45) στη Μεταμόρφωση, ύστερα από πεζή καταδίωξη πληρώματος της Άμεσης Δράσης ο οδηγός οχήματος τον οποίο καταδίωκαν περιπολικά και δίκυκλα. Όπως προέκυψε από την εξακρίβωση στοιχείων του οδηγού, πρόκειται για ανήλικο Ρομά, ο οποίος είχε αφαιρέσει το όχημα.

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης καταδιώκουν όχημα με τον οδηγό να έχει αναπτύξει ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς να κινείται στο ανερχόμενο της ΕΟ προς Λαμία (27/06-20.30). Νωρίτερα Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ επιχείρησαν να διενεργησουν έλεγχο στο κυπαρισσί αυτοκίνητο, στην περιοχή του Μοσχάτου, με τις κινήσεις του οδηγού να κρίνονται ύποπτες. Στην παρουσία των ενστόλων ο οδηγός με οπισθοπορεία, εισήλθε ανάποδα σε μονόδρομο και διέφυγε με ταχύτητα, ενώ δυο πελάτες και διερχόμενοι πολίτες απέφυγαν το όχημα, χωρίς να τους τραυματίσει.

Όπως διακριβώθηκε μετά τη σύλληψη του ανήλικου Ρομά, μόλις είναι αφαιρέσει το όχημα και στη παρουσιά των Αστυνομικών επιχείρησε να διαφύγει τον έλεγχο.