Συνέλαβαν τον Αλβανό βιαστή της 40άχρονης στο Περιστέρι

Τον Αλβανό δράστη σε διάρρηξη μονοκατοικίας, με τη 40άχρονη να βιώνει τη φρίκη του βιασμού επί 12 ώρες, εντόπισαν και συνέλαβαν Αστυνομικοί τις Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Η σύλληψη ενός από τους δυο Αλβανούς δράστες- ο συνεργός του είχε συλληφθεί και παραμένει έγκλειστος στην Αλβανία για παρόμοια αδικήματα – στο Περιστέρι, από Αστυνομικούς τις Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, “εκλεισε” υπόθεση βίας και φρίκης, που παρέμενε ανεξιχνίαστη.

Ήταν περίπου πριν ένα χρόνο, οι δύο Αλβανοί κουκουλοφόροι κι ένοπλοι εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο στη μονοκατοικία στο Περιστέρι, όπου διέμενε η 40άχρονη με την ηλικιωμένη μητέρα της. Με την εικασία ότι θα βρουν χρήματα, κρυμμένα στο σπίτι, καθως έβλεπαν τις γυναίκες σε τακτικές κινήσεις τους, προς την Τράπεζα .

Ο 35άχρονος Αλβανός, και ομοεθνής του (κρατούμενος στις Αλβανικές Φυλακές) εισέβαλαν σε σπίτι στο Περιστέρι για να ληστέψουν

Οι Αλβανοί ληστές ξύπνησαν και ακινητοποίησαν  τις δύο γυναίκες με την απειλή των όπλων τους. Τις έδεσαν σε δυο καρέκλες και τις χτύπησαν βίαια στο πρόσωπο, ενώ απαιτούσαν να τους αποκαλύψουν τα κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Ενώ ο 35άχρονος επιτέθηκε και βίασε την 40άχρονη- η οποία είχε κατ’ επιλογήν σεξουαλική αποχή στη ζωή της. Απο κοινου με τον συνεργο του, βίαζαν επί 12 ώρες – από τις 02:00πμ μέχρι και τις 13:00μμ τις ίδιας ημέρας- μπροστά στην ηλικιωμένη μητέρα της, την 40άχρονη γυναίκα, ενώ έτρωγαν και έπιναν μέσα στην μονοκατοικία.

Ο 35άχρονος Αλβανός, ταυτοποιήθηκε το DNA του με εκείνο που είχε προκύψει κατά την ιατροδικαστική εξέταση στο θύμα

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, θείος της 40άχρονης ανησύχησε για την απουσία τους, αναζήτησε τις δύο γυναίκες  στη μονοκατοικία της. Οι Αλβανοί κακοποιοί βγήκαν από τη μονοκατοικία, τον χτύπησαν στο πρόσωπο και διέφυγαν, με #€1.800, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, παρέπεμψαν με τη σε βάρος του ποινική δικογραφία και κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, στον Ανακριτή. Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα, βρέθηκαν κοσμήματα από τη ληστεία στο Περιστέρι.