“Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, και αναπτύξαμε ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα”

Το σκοτεινό πόθο της,  για τον περιστασιακό ερωτικό της σύντροφο, εκδήλωσε ως εμπάθεια στην Ιωάννα την οποία γνώριζε από τα μαθητικά της χρόνια

Πρόκειται για 40άχρονο άνδρα, με καταγωγή από το Αίγιο Αχαϊας, ιδιωτικό υπάλληλο στο χώρο του Marketing σε εταιρεία που εδρεύει στην περιοχή της Καλλιθέας προς την περιοχή της Νέας Σμύρνης. Ήταν και ο πρώτο μεταξύ όσων κατέθεσαν την ίδια ημέρα  κατά την οποία συνελήφθη η 35άχρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύντροφος της 35άχρονης Ε.Κ φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του, «Πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα… Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα. Η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου. ».

Αναφορικά με τη γνωριμία του με την 34άχρονη Ιωάννα, ο 40άχρονος είπε πως «Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη, η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της», φέρεται να υποστηρίζει χαρακτηριστικά .