Συναντήσεις συνδικαλιστών σε Υπηρεσίες της Νοτιανατολικής Αττικής

Συνάντηση με τον Δ/ντή Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτ/κης Αττικής Α/Δ και επισκέψεις σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Νοτιανατολικής Αττικής.

image

Συνάντηση (17/03) με το Διευθυντή Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής, Α/Δ Γιώργο ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗ, πραγματοποίησαν ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων και αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΑΣ.Υ Γιωργος ΧΑΝΗΣ και Γιωργος ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ από κοινού με τα μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α. Αλέξανδρος ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Κασσιανος ΚΑΣΚΑΛΗΣ και Δημήτρης ΣΦΟΝΔΥΛΗΣ.
image

Ειχε προηγηθεί ενημερωτική επίσκεψη στα Τ.Α. Κορωπίου, Ελληνικού, Ηλιούπολης, στο Τμήμα Τουριστικής Αστυνομίας Ν/Α Αττικής, και στο Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού και κατά την διάρκεια της συνάντησης, “μεταφέραμε στον Διευθυντή, τις διαπιστώσεις μας, που πρόεκυψαν από προηγούμενες επισκέψεις μας, με κοινή συνιστάμενη, την υποστελέχωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών, με την παράλληλη ολοένα και αυξανόμενη μεταφορά από πλευράς πολιτείας πάρεργων, που μας εμποδίζουν να αφοσιωθούμε απόλυτα, στο αντικείμενο για το όποιο έχουμε προληφθεί και εκπαιδευτεί, που είναι η πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας” αναφέρεται σε ανακοίνωση του εξέδωσαν.
image

Στο πλαισιο της συνάντησης, έγινε αποδεκτό και από τις δύο πλευρές, “παρά τις οποίες αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες ,τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας πρέπει να είναι ιερά και απαραβίαστα” αναγνωρίζοντας την υποστελέχωση των Υπηρεσιών μας, διαπίστωση η οποία θα τεθεί ιεραρχικά και στις προϊστάμενες Υπηρεσίες.