Συμμορίες ανηλίκων στα βόρεια προάστια της Αττικής

Οργανωμένες συμμορίες ανηλίκων στους δρόμους της Κηφισιάς, του Διονύσου, της Νέας Ερυθραίας και της Σταμάτας πραγματοποιούν επιθέσεις σε νεαρούς και ανηλίκους, με σκοπό τη ληστεία

Επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων σε Κεφαλάρι και Κηφισιά, έχουν προκαλέσει ανησυχία και τρόμο, καθώς οι δράστες αν και ανήλικοι όπως καταγγέλλονται έχουν διαπράξει βίαιες και ακραία άγριες επιθέσεις. Με σιδερογροθιές, και με βαριές μεταλλικές αγκράφες και πτυσσόμενα κλομπ οι δράστες εντοπίζουν μεμονομένους νεαρούς είτε παρέες σε μικρή σύνθεση και προαγματοποιούν επιθέσεις προκειμένου να τους αποσπάσουν τα χρήματα και αντικείμενα τα οποία έχουν στην κατοχή τους.
Ήταν η επίθεση στο Κεφαλάρι της Κηφισιάς, η πρώτη η οποία έχει καταγγελθεί σε βάρος παρέας τεσσάρων νεαρών (28/05) στο ύψος της πλατείας, από οργανωμένη ομάδα επτά ανηλίκων τους τραυμάτισαν στο κεφάλι και το σώμα.
Κάτοικοι της περιοχής από τις φωνές βγήκαν στο δρόμο και ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Τα ανήλικα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ υπέβαλλαν μήνυση και αναγνώρισαν τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν.