Σύμη: «Μας παρηγορεί το γεγονός ότι παραλίγο να τα καταφέρει» δήλωσε η σύζυγος του Βρετανού παρουσιαστή του BBC

Συντετριμμένη από τον εντοπισμό του παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ νεκρού, στο νησί της Σύμης, είναι η σύζυγος και τα τέσσερα παιδία τους

Ο Βρετανός παρουσιαστής του BBC Michael Mosley, με τη σύζυγό του, Dr Claire Bailey

Η σύζυγος του βραβευμένου Βρετανού παρουσιαστή, γιατρός Dr Claire Bailey, είχε ανησυχήσει καθώς ο 67χρονος Michael Mosley, δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι των φίλων του, το απόγευμα της Τετάρτης (05/06) και την επόμενη ημέρα, δήλωσε στις Αρχές την εξαφάνισή του.

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη που εργάστηκαν ακούραστα για να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του», ανέφερε η σύζυγός του, Dr Clare Bailey,«Δεν ξέρω ακριβώς από πού να αρχίσω. Είμαι συγκλονισμένη που έχασα τον Μάικλ, τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό και λαμπρό σύζυγό μου. Είχαμε μια απίστευτα τυχερή ζωή μαζί. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι απίστευτα περήφανη για τα παιδιά μας, την ανθεκτικότητα και την υποστήριξή τους τις τελευταίες ημέρες. Η οικογένειά μου και εγώ παρηγορηθήκαμε πάρα πολύ από την έκρηξη αγάπης από ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Είναι σαφές ότι ο Μάικλ σήμαινε πάρα πολλά για πολλούς από εσάς.

Μας παρηγορεί το γεγονός ότι παραλίγο να τα καταφέρει. Έκανε μια απίστευτη ανάβαση, πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε εκεί όπου δεν μπορούσε να τον δει εύκολα η εκτεταμένη ομάδα έρευνας«..

«Νιώθω τόσο τυχερή που είχα αυτή τη ζωή με τον Μάικλ»

… »Ο Μάικλ ήταν ένας περιπετειώδης άνθρωπος, είναι μέρος αυτού που τον έκανε τόσο ξεχωριστό. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη που εργάστηκαν ακούραστα για να βοηθήσουν στην ανεύρεσή του. Κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους στο νησί, που δεν είχαν καν ακούσει για τον Μάικλ, δούλευαν από το πρωί μέχρι το βράδυ χωρίς να τους ζητηθεί. Είμαστε επίσης πολύ ευγνώμονες στον Τύπο που μας αντιμετώπισε με μεγάλο σεβασμό.

Αισθάνομαι τόσο τυχερή που έχω τα παιδιά μας και τους καταπληκτικούς μου φίλους. Πάνω απ’ όλα, νιώθω τόσο τυχερή που είχα αυτή τη ζωή με τον Μάικλ. Σας ευχαριστώ όλους», δήλωσε η Dr Clare Bailey, σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ.