Συλλήψεις δύο παιδόφιλων απο την ΥΔ Προστασίας Ανηλίκων

Σε συλλήψεις δύο ανδρών προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων με κατηγορίες για γενετήσια εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων

Δύο υποθέσεις χειρίστηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων μετά από καταγγελία για 54χρονο από τις Φιλιππίνες και θύμα 8χρονη την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά, εκμεταλλευόμενος τη σχέση που διατηρούσε με τη μητέρα της, όταν απουσίαζε από το σπίτι. Ο 54χρονος Φιλιππινεζος φέρεται να προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης από έξι ετών. Ήταν τον προηγούμενο Σεπτέμβριο (2022) επιχείρησε να βιάσει την ανήλικη ωστοσο αντέδρασε και απομακρυνθηκε τρέχοντας.

Στην περίπτωση δυο αδελφών ως κακοποιητης του, συνελήφθη ο 55χρονος πατέρας τους, ο οποίος κατηγορείται ότι από το έτος 2014 ως και το έτος 2019, σε ηλικίες 9χρονων και 12 ετών, εκμεταλλευόμενος την απουσία της συζύγου και μητέρας τους από το σπίτι, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τους.

Τον περασμένο Απρίλιο (2023) σχηματίσθηκε δικογραφία και διαβιβάστηκε εντολη διενεργειας προκαταρκτικής εξέτασης απο την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Σε βάρος του  ασκήθηκε ποινική δίωξη για κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανηλίκων αδελφών απο το γεννήτορά τους, παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.