Συλλήψεις απο την Άμεση Δράση σε Ζεφύρι και Ταύρο

Συλλήψεις για τα περιπολικά της Γ αλλαγής της Άμεσης Δράσης σε νυχτερινή βάρδια

Το περιπολικό της Α.Δ. πραγματοποίησε έλεγχο (03/08-22.20) σε πεζό Αφγανό στο Ζεφύρι, με το λαθρομετανάστη να επιχειρεί διαφυγή τρέχοντας. Έπειτα απο πεζή καταδίωξη ο Αφγανός συνελήφθη ενω σε έλεγχο στην κατοχή του κστσσχεθγκσν σε δύο σακούλες ναρκωτικές ουσίες.

Κατα την εξακρίβωση στοιχειων του, ο Αφγανός κατείχε αποφυλακιστήριο, με τη διαδικασία του αυτοφώρου συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τοπικό Τ.Α.

Στην ίδια περιοχή μια ωρα αργότερα (03/08- 3:30) ππλήρωνα περιπολικού εντόπισε κοκκινο mazda στο οποίο επέβαιναν τέσσερεις Ρομά η κίνηση των οποίων κρίθηκε ύποπτη. Με ενημέρωση Κέντρου οι Αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό για έλεγχο ωστόσο ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη.

Σε ενίσχυση δίκυκλο της ΔΙ.ΑΣ και περιπολικό μετέβησαν στο χώρο και σε καταδίωξη οι Ρομά εγκατέλειψαν το όχημα και εεπιχείρησαν διαφυγή. Ακολούθησε πεζή καταδίωξη και συνελήφθη ο ένας Ρομά σεσημασμένος για κλοπές.

Όπως διακριβώθηκε το όχημα είχε κλαπεί νωρίτερα απο την οδό Θεσσαλονίκης στον Κολωνό .

“Δύο απανωτές επιτυχίες για περιπολικά της Γ αλλαγής της άμεσης δράσης σε νυχτερινή βάρδια. Συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους συναδέλφους. Δεν εφησυχάζουμε. Άμεση δράση πάντα και παντού”, αναφέρει ο Αμεσοδρασιτης και αντιπρόεδρος της ΕΑΣΥΑ, Χρήστος Μπαλάσκας .