Στυλίδα Φθιώτιδας: Θανατηφόρο τροχαίο με τρεις νεκρούς μέλη οικογένειας

Θανατηφόρο τροχαίο, με εμπλεκόμενα τέσσερα οχήματα, και τραγικό απολογισμό τρεις νεκρούς, μέλη της ίδιας οικογένειας.

Νεκροί ανασύρθηκαν (09/10-13.30) ύστερα απο σφοδρή σύγκρουση οχήματος με απορριμματοφόρα, οι τρείς επιβαίνοντες του επιβατικού. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία ταυτοποίησης τους, νεκροί ανασύρθηκαν ο 55άχρονος οδηγός, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα και ο υπέργηρος πατέρας του, ιερέας από την Άνω Σπαρτιά του Δήμου Στυλίδας, ενώ σοβαρά τραυματισμένη διακομίστηκε στο Κ.Υ. Στυλίδας η πρεσβυτέρα, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το ασημί όχημα με οδηγό τον 55άχρονο εκπαιδευτικό, συνοδηγό τον 84άχρονο ιερέα, και συνεπιβάτιδα στο πίσω κάθισμα, την 82άχρονη πρεσβυτέρα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το απορριμματοφόρο του Δήμου Ιστιαίας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία, ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός του μπλε αγροτικού, με πορεία προς τις Ράχες, επιχείρησε να στρίψει με χρήση φωτεινής ένδειξης (φλας) ωστόσο φέρεται να επέλεξε ακαριαία να συνεχίσει την πορεία του, και κινήθηκε πάλι δεξιά στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα ο οδηγός του ασημί αυτοκινήτου που ακολουθούσε να αιφνιδιαστεί. Για να τον αποφύγει ενήργησε απωθητικό ελιγμό, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και με ταχύτητα προσέκρουσε στο απορριμματοφόρο, το οποίο στη εκτός πορείας, διεμβόλισε όχημα ακινητοποιημένο, ο οδηγός του οποίου ανέμενε να εισέλθει στην παλαιά Εθνική Οδό.

Με τους εμπλεκόμενους οδηγούς των δυο οχημάτων να παραθέτουν διαφοροποιημένες εκδοχές για τις συνθήκες του τροχαίου, και τα στοιχεία του Ανακριτικού της Τροχαίςς, αναμένεται να συνταχθεί πόρισμα για τον επιμερισμό υπαιτιότητας στο τροχαίο δυστύχημα.