Στρατιώτης, ζήτησε χορήγηση “μπόνους” από στοιχηματική και η φράση του, προκάλεσε κινητοποίηση των Αρχών

Σε έκφραση αγανάκτηση απέδωσε ο στρατιώτης Ακριτικής Μονάδας, τη φράση που χρησιμοποίησε  σε υπάλληλο εξυπηρέτησης στοιχηματικής εταιρείας

«Με στέλνετε στον γκρεμό με την απάντησή σας», ανέφερε 38χρονος στρατιώτης σε υπάλληλο της εταιρίας τυχερών παιγνίων «Novibet» στην οποία διατηρεί λογαριασμό, όταν έλαβε αρνητική απάντηση στο αίτημά του, να του χορηγήσει χρηματική επιβράβευση (μπόνους). Η φράση αυτή προκάλεσε ανησυχία, και ενημερώθηκε το ΑΤ Χαλκηδόνας, Θεσσαλονίκης, όπου εδρεύει η στοιχηματική εταιρεία.

Ύστερα από έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 38χρονου, ο οποίος υπηρετεί στο Τάγμα Εθνοφυλακής ακριτικού νησιού. Ενημερώθηκε (26/10) το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, καθώς κρίθηκε το ενδεχόμενο εκδήλωσης πρόθεσης να προβεί σε αυτοχειρία.

Στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος μετέβησαν στο Τάγμα Εθνοφυλακής, με ενημέρωση του Αξιωματικού Υπηρεσίας της Μονάδας, εντόπισαν τον 38χρονο σε υπηρεσία και επιβεβαίωσαν ότι είναι καλά στην υγεία του.

Σε καταθέσεις του Αξιωματικού της Μονάδας, του συγκατοίκου του 38χρονου και σε συζήτηση με τον ίδιο, δεν προέκυψαν ενδείξεις να έχει πρόθεση να προβεί σε αυτοχειρία. Όπως ο ίδιος εμφατικά επεσήμανε, η έκφραση την οποία χρησιμοποίησε, ήταν λόγω αγανάκτησης, και είχε πρόθεση να προκαλέσει την ικανοποίηση του αιτήματός του από την υπάλληλο της εταιρείας τυχερών παιγνίων .