Στρατιωτικός πιστολέρο, σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. – ΒΙΝΤΕΟ

Ως έναν άνθρωπο που δημιουργούσε προβλήματα περιγράφουν οι γείτονες του τον μόνιμο στρατιωτικό που προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης (22.02.2017) μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, όταν άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως σε κατάσταση μέθης.

 

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Τετάρτης από άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας ο άνδρας που πυροβολούσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στη συμβολή των οδών Ολύμπου και Καταφυγίου στην Κοζάνη.

 

Άνδρες της αστυνομίας απέκλεισαν το οικοδομικό τετράγωνο και προσπαθούσαν να πείσουν τον άνδρα που φέρεται να πυροβόλησε από το μπαλκόνι του σπιτιού του να παραδοθεί.

 

peripoliko_kozani

 

Λίγο αργότερα, ομάδα ανδρών της ΕΛΑΣ μπήκε στο σπίτι του άνδρα με τα κλειδιά του πατέρα του, και βρήκαν τον δράστη ξαπλωμένο και σε κατάσταση μέθης. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν χωρίς αυτός να προβάλλει αντίσταση.

 

Όπως ανέφεραν σε τοπικά μέσα μάρτυρες, ο δράστης σημάδευε μια γυναίκα η οποία πανικόβλητη έτρεξε να γλιτώσει.

Αμέσως μετά τη σύλληψη του δράστη μια ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας ενημέρωσε τον αστυνομικό διευθυντή Κοζάνης πως αρχικά ο στρατιωτικός σημάδευε την ίδια, η οποία έμπαινε στο αυτοκίνητό της, και στη συνέχεια πυροβόλησε στον αέρα…

 

Το κυνηγητικό του όπλο κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς ενώ ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 40 ετών που υπηρετεί ως μόνιμος οπλίτης στον Ελληνικό Στρατό.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής ο δράστης είχε δημιουργήσει πολλές φορές προβλήματα κατά το παρελθόν…