Στους Θεσσαλονικείς η ηγεσία της ΕΛΑΣ

Συνεχίζει το Συμβούλιο των Κρίσεων για Υποστρατήγους και Ταξιάρχους από την επετηρίδα για το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομία

Μετά την αντικατάσταση του Αρχηγού της ΕΛΑΣ και την τοποθέτηση του Αντιστρατηγου Κωνσταντίνου Σκουμα μέχρι σήμερα Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδας, συνεχίζεται η διαδικασία για τους Αντιστρατηγους και Υποστρατήγους της ΕΛΑΣ .

Πληροφορίες του NantiaReport.gr αναφέρουν τη τοποθέτηση του μέχρι σήμερα Γενικού Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδας Υποστράτηγου Γιώργου Γιάννινα στη θέση του Υπαρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. ενω με την αποστρατεία του Υποστρατήγου Κωνσταντίνου Λαγουδάκη (λόγω ορίου ηλικίας) προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τοποθετείται ο Υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Γεώργιος Δούβαλης από  τη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης τίθεται στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδας με το μέχρι σήμερα Υποστράτηγο Διευθυντή Ασφάλειας Αττικής Πέτρο Τζεφέρη.

Οι πληροφορίες του NantiaReport.gr αναφέρουν την αποστρατεία του Αττικάρχη, Παρασκευά Σανιδά ενώ για τη θέση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής προκρίνεται ο δεύτερος βοηθός ΓΑΔΑ, Υποστράτηγος Νικόλαος Σπανουδάκης, αν και ως γνωστό.. «η νύχτα βγάζει Επίσκοπο κι αυγή Μητροπολίτη»