Στον Εισαγγελέα η μεταγωγή του Πακιστανού δολοφόνου της 17χρονης Νικολέτας- «Εγώ τη σκότωσα»

Στον Εισαγγελέα έχει μεταχθεί ο Πακιστανός λαθρομετανάστης δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας με την οποία διατηρούσαν σχέση τον τελευταίο χρόνο

Ο 22χρονος Πακιστανός συνελήφθη (06/08) στα Σκόπια όπου είχε διαφύγει μετά τη δολοφονία της συντρόφου του με προοπτική να βγει παράνομα με τις μεταναστευτικες ροές. Ως δράστης ομολόγησε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι δολοφόνησε τη Νικολέτα μετά από καυγά μεταξύ τους, χωρις να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Ενώπιον του Εισαγγελέα (06/08-12.00) ο Πακιστανός παρουσιάστηκε χωρίς παρουσία δικηγόρου και αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο Πακιστανός κατευθύνθηκε την ιδια ημςρα της δολοφονίας (01/08) στη Θεσσαλονίκη και ταξίδεψε στο Κιλκίς, προωθήθηκε στα Σκόπια  όπου και συνελήφθη με διεθνές ένταλμα σύλληψής του.

Το κινητό τηλέφωνο της Νικολέτας πρόδωσε τις κινήσεις του 22χρονου Πακιστανού καθώς το στίγμα από το προσωπικό του κινητό εμφανίζει την κίνησή του προς τη Βόρεια Ελλάδα, ενώ, από πληροφοριακό δίκτυο προέκυψε η προσπάθειά του να διαφύγει από τη χώρα και εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης σε συνεργασία με τις Αρχές των Βαλκανικών χωρών.

Με  απενεργοποιημένο το προσωπικό του κινητό ο 22χρονος Πακιστανός πέρασε στα Σκόπια και άνοιξε το smartphone της Νικολέττας απο το οποίο ειχε αφαιρέσει τη. κάρτα sim. Μέσω εφαρμογών του κινητού με πρόσβαση στην τοποθεσία της συσκευής προέκυψε ο γεωγραφικός γεωεντοπισμός του. Οι ελληνικές Αρχές εντοπίζουν τον 22χρονο Πακιστανό μέσα σε ομάδα λαθρομεταναστών στα Σκόπια όπου και συνελήφθησαν.