Στον Εισαγγελέα η δικογραφία για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα- Απομακρύνθηκε ο Διοικητής του ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Σε Πειθαρχικό έλεγχο όλοι οι ένστολοι εμπλεκόμενοι, για όσα δεν έπραξαν σε αποτροπή της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα ενώ έχει απολυμανθεί από τα καθήκοντα του ο Διοικητής του ΑΤ Αγίων Αναργύρων

Σύμφωνα με πληροφορίες του Nantiareport.gr, το ηχητικό που έχει διακινηθεί, ανασύρθηκε απο το καταγραφικό του Κέντρου της Άμεσης Δράσης από το μεσημέρι της Τρίτης (02/04), και έχει αποσταλεί από την Αστυνομία προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και στον ενεργούντα την εσωτερική έρευνα για την ΕΛΑΣ.  Το ηχητικό του Κέντρου της Άμεσης Δράσης περιλαμβάνεται ως μέρος της δικογραφίας.

Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου (01/04) που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί από τη θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, καθώς επίσης αντικαθίσταται και ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων.

Η Πειθαρχικη και Εισαγγελική έρευνα περιλαμβάνει όλους τους εμπλεκόμενους στο περιστατικό στελεχών της ΕΛΑΣ. Μεταξύ των υπο έρευνα Αστυνομικών οι υπηρετούντες στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων και στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης στο “100” καθώς έχουν ληφθεί καταθέσεις τους. Μέχρι την Παρασκευή (05/04) αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα η δικογραφία πρόκειται να διασπαστεί στον Εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν.