Στον Εισαγγελέα Εφετών, οι δύο συλληφθέντες στη Ν.Αγχίαλο Μαγνησίας.

Στην Εισαγγελία Εφετών αναμένονται οι δύο συλληφθέντες, κατά την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και της ΕΚΑΜ στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας.

Στα ευρήματα τα οποία έχουν κατασχεθεί, μεταξύ των οποίων όπλα και τρία πολυτελή αυτοκίνητα, τα οποια  κατασχέθηκαν στη μεζονέτα της Νέας Αγχιάλου, εξετάζονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια ώστε να εξακριβωθεί η δράση του Σπύρου Χριστοδούλου, του Γρηγόρη Τσιρώνη και του αυτόχειρα Σπύρου Δραβίλα.
Οπως εκτιμούν οι πολυπειροι Αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση, αυταποδεικτα εντοπίζονται ο υπόγειες διαδρομές μεταξύ ποινικών και ατόμων που δραστηριοποιούνται στο αντάρτικο πόλης.
Στο “μικροσκόπιο” των ερευνών οι Αρχές πλέον, αναζητούν στοιχεία για την απο κοινού δράση των συλληφθέντων με κακοποιούς του κοινού ποινικού δικαίου, όπως ο Βασίλης Παλαιοκώστας, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο σύμπραξης τους,  με δράσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών για την οποία είχε”αποδοθεί” “συνέχεια” του Επαναστατικού Αγώνα, του κατάδικου τρομοκράτη,Νίκου Μαζιώτη.
Τα τρία αυτοκίνητα, το φορτηγό Nissan Navara, το VW PASSAT και η Jaguar εξετάζονται σχολαστικά στα εγκληματολογικα εργαστηρια, για γενετικό υλικό και αποτυπώματα, ώστε να προσδιορίσουν τυχών συνεργούς των τριών που εντοπίστηκαν στη Νέα Αγχίαλο.
Ενώ “ανοίγει” εκ νέου η δολοφονική εκτέλεση του σοφρωνιστικού υπαλλήλου, Αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού στη Κουβελα Φθιώτιδας (21/02) καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο συμμετοχής του Σπύρου Δραβίλλα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport