Στον Ανακριτή ο Υπαρχιφύλακας και ο πατέρας της 19χρονης

Σε απολογία για 14 πλημμελήματα και κακουργήματα ενώπιον της Ανακρίτριας, ο Υπαρχιφύλακας των Πεζών περιπολιών της Υ/Δ Αθηνών και ο πατέρας της 19χρονης

Ενώπιον της 16ης τακτικής Ανακριτριας (13/07) οδηγούνται ο απότακτος Υπαρχιφύλακας και ο πατέρας της 19χρονης, η οποία καταγγέλει σεξουαλική κακοποίηση και σεξουαλική εκμετάλλευση, προκειμένου να απολογηθούν για σωρεία κατηγοριών που τους αποδίδονται.

Οι κατηγορούμενοι, φέρονται να αρνούνται τις κατηγορίες, ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διακριβώσουν τον ρόλο που είχαν στην υπόθεση πρόσωπα που αναδεικνύονται από την κατάθεση της 19χρονης. Ο πατέρας της 19χρονης φέρεται να αρνείται ότι βίαζε την κόρη του, ενώ αποδίδει ευθύνες στη μητέρα.

Οι δύο κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι, μεταξύ άλλων, με κατηγορίες που ανά περίσταση αφορούν: Εμπορία ανθρώπου κατ’ επάγγελμα, εμπορία ανθρώπου στρεφόμενη κατά ανηλίκου, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.