Στο Σύνταγμα για την ομιλία Τσίπρα ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ

Με καθυστέρηση πλεον της ώρας η προεκλογική συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στο Σύνταγμα, δύο ημέρες πριν τις Δημοτικές – Περιφερειακές εκλογές, ωστόσο εντύπωση προκάλεσε η  αυτοπρόσωπη παρουσία του Αρχηγού της ΕΛΑΣ

Με πολιτική περιβολή και μεταξύ προβεβλημένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ Αντιστράτηγος Αριστείδης Ανδρικόπουλος, διακρίνεται μπροστά στο ΜΑΣ σε φωτογραφικό στιγμιότυπο. Η παρουσία του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, ως φυσικής ηγεσίας του Σώματος, σχολιάστηκε από τους γνωρίζοντες πρόσωπα και καταστάσεις.

Ασφαλείς πληροφορίες από Αστυνομικές πηγές του NantiaReport.gr επισημαίνουν ότι ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, επισκέφτηκε τη Βουλή και στη συνέχεια με τη συνοδεία του Φρούραρχου της Βουλής, κατέβηκαν στη συγκέντρωση της πλατείας του Συντάγματος. Η παρουσία του πτώτου τη ταξει Αστιστρατήγου της ΕΛΑΣ, ωστόσο, δεν ήταν χωρίς συνοδεία, καθώς σχεδόν 200Αστυνομικοί με πολιτικά είχαν αναπτυχθεί στην περιμετρο της συγκέντρωσης, στο ενδεχόμενο εκνομης ενέργειας ή αντίδρασης σε βάρος του. Αν αναλογιστεί κανεις οτι στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο αριθμός των συμμετεχόντων υπολογίζεται περίπου σε 3000ατομα, ο αριθμό των Αστυνομικών είναι .. τουλάχιστον υπερβολικός.

Να σημειωθεί ότι η προγραμματισμένη ώρα έναρξης της ομιλίας του πρωθυπουργού ήταν στις 19:30 (24/05), ωστόσο η πλατεία Συντάγματος δε.. γέμιζε, με το επικοινωνιακό επιτελείο να αποφαίνεται να καθυστερήσει η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.