Στο Κολωνάκι.. νυχτερινό τάγμα του Ρουβίκωνα- Απέρριψαν τρικάκια και βανδάλισαν με συνθήματα τοίχους

Άφησε την …πλατεια και πήγε Κολωνάκι η αναρχική συλλογικότητα του Ρουβίκωνα. Απέρριψαν τρικάκια και έγραψαν με σπρέι συνθήματα στους τοίχους.

Το τάγμα καταδρομικών δράσεων της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβικωνα, με συντεταγμένη κίνηση “βγηκε” το Σαββατόβραδο (14/12).. Κολωνάκι.

Σύμφωνα με ανάρτηση ηγετικού στελέχους, «Πετάχτηκαν χιλιάδες τρικάκια και γράφτηκαν συνθήματα στους τοίχους. Αποχωρήσαμε όλοι χωρίς πρόβλημα».

Κείμενο δήλωση ανάληψης ευθύνης για την παρέμβαση της αναρχικής συλλογικότητας στο Κολωνάκι αναρτήθηκε σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού αποδιδει σε “μαραθώνιο ” καθως θεωρούν οτι “δεν ειναι αγώνας σπριντ” τις καταδρομικές  δρασεις τους .

Οι συντάκτες του Ρουβικωνα, αποδιδουν τα Εξάρχεια ως, “ένα εδαφικοποιημένο κέντρο υπερσσυσσώρευσης αρνήσεων μέσα στην μητρόπολη” εκφράζουν τη .. “διάθεσή” τους να διευρύνουν τα γεωγραφικά όρια της δράσης τους και παραλληρίζουν τα Εξάρχεια με το Κολωνάκι ως προς την ιστορικότητα των δύο περιοχών, “Θα μπορούσε κανείς να πει ότι Εξάρχεια και Κολωνάκι είναι αντεστραμμένα είδωλα”.