Στην Ανακρίτρια απολογείται ο Ρούμπεν Σεμέδο

Ο ποδοσφαιριστής, Ρούμπεν Σεμέδο, παραμένει κρατούμενος στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και θα οδηγηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθεί για τις κατηγορίες ομαδικού βιασμού

Ενώπιον της 21ης Ανακρίτριας (02/09) ο Πορτογάλος αμυντικός Ρούμπεν Σεμέδο θα κληθεί να παραθέσει τον απολογητικό του ισχυρισμό αναφορικά με τις καταγγελίες για ομαδικό βιασμό 17χρονης.

Η συνήγορός του Μαριζάννα Κίκιρη υποστήριξε ότι οι κατηγορίες της 17χρονης, σε βάρος του εντολέα της, δεν επιβεβαιώνονται από την ιατροδικαστική έκθεση, ενώ αναφέρθηκε σε αντιφάσεις που περιέχει η καταγγελία της 17χρονης.

«Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι οι κατηγορίες είναι αβάσιμες και η καταγγελία εμπεριέχει αντιφάσεις. Δεν υπάρχει στοιχείο που καταδεικνύει την ενοχή του. Τα ίδια τα στοιχεία και ειδικά η ιατροδικαστική έκθεση αποδεικνύουν ότι δεν υπήρχε ίχνος κακοποίησης» υποστήριξε η δικηγόρος του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

«Είμαι αθώος. Θα το δείτε. Θέλω να έρθετε ξανά όταν θα είμαι αθώος. Όλα γίνονται για τα χρήματα. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής δεν θα γινόταν τίποτα» είχε φωνάξει προς τους δημοσιογράφους έξω από το γραφείο της εισαγγελίας στην Ευελπίδων ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της 17χρονης, ο Νιγηριανός ήταν εκείνος που την βίασε πρώτος, ενώ ακολούθησε ο ποδοσφαιριστής την ώρα που η ίδια δεν ήταν σε καλή κατάσταση λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Ενώπιον της Ανακρίτριας πρόκειται να οδηγηθεί την Παρασκευή (03/09) για να καταθέσει και ο συγκατηγορούμενός του, στην ίδια υπόθεση, Νιγηριανός Jeff Benedith ο οποίος επίσης έχει τεθεί υπό καθεστώς κράτησης.