Στη ΓΑΔΑ ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου- “Αν εντοπίσουμε τη διαδρομή της κεταμίνης θα έχουμε ποιος τέλεσε την πράξη”

Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται εκ νέου για συνάντηση με την προσωρινά κρατούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου την οποία θα κληθεί να υπερασπιστεί ενώπιον της Ανακρίτριας, οπότε και έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί

“Δεν είναι απαραίτητο να έχει χρησιμοποιηθεί με δόλο (σσ η φαρμακευτική ουσία κεταμίνη), ερευνάται ωστόσο”, επεσήμανε ο δικηγόρος Θεσσαλονίκης, Όθωνας Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει κληθεί από την οικογένεια της κατηγορούμενης να την εκπροσωπήσει στην κυρία Ανάκριση.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο δικηγόρος, “μελετήσαμε τη δικογραφία πολύ, ερευνούμε όλα τα ενδεχόμενα, έχουμε εστιάσει στην έρευνα σχετικά με την προέλευση της ουσία (σσ κεταμίνη) που προκάλεσε το θάνατο του μικρού παιδιού. Εάν βρούμε τη διαδρομή που ακολούθησε αυτή η ουσια μέχρι να χρησιμοποιηθεί με αυτόν τον τρόπο, ενδεχομένως θα έχουμε βγάλει και το πιο τέλεσε την πράξη”.

Ο νομικός συμπαραστάτης της 33χρονης, μετέφερε ότι η κατηγορούμενης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω “εξελίξεων που τρέχουνε και έχουν επηρεάσει αρνητικά την εντολέα μου”, και θα κάνει συζήτηση μαζί της . Ενώ σημείωσε ότι οι δικηγόροι οι οποίοι έλαβαν προγενέστερα γνώση της δικογραφίας, ύστερα από δική του πρωτοβουλία, θα έχουν συνάντηση από κοινού ώστε να οργανώσουν την υπερασπιστική της γραμμή ως προς την διαδικασία της απολογίας της ,το μεσημέρι της Δευτέρας (04/04-12.00)