“Στη φωτια της Βαρυμπόμπης, οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής και της Α.Δ. δίνουν τα μέγιστα”

Για τη συνδρομή της αστυνομίας και των πληρωμάτων στην κατάσβεση της δασικής φωτιάς στη Βαρυμπόμπη, εκπαιδευτής της ΔΙΑΣ συγχαίρει τα πληρώματα

«Στη φωτια της Βαρυμπόμπης, από την πρώτη στιγμή εκτός των πυροσβεστών και των πυροσβεστικών εναέριων μέσων οι συνάδελφοι μου αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής αλλά και πληρώματα περιπολικών της Α.Δ. δίνουν τα μέγιστα για την διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής προστατεύοντας τους συνανθρώπους μας….
Στην προσπάθεια τους να απεγκλωβίσουν πολίτες στην 8η στάση Βαρυμπόμπης από κοινού με πυροσβέστες έβαλαν άπαντες τα κορμιά τους ανάμεσα στην φωτιά και τους πολίτες…με ρίψεις νερού από τα εναέρια μέσα στοχευμένα στο σημείο τους από τους μακράν καλύτερους πιλότους που διαθέτει η Πυροσβεστική Υπηρεσία γλίτωσαν τα χειρότερα με μοναδική απώλεια μια υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα….
Η Πυροσβεστική και η Αστυνομία είναι πάντα στο πλευρό των πολιτών και εκτός του ότι έχουν δώσει όρκο στο Κράτος και την Σημαία έχουν δώσει υπόσχεση στην οικογένειά τους πως κανείς δεν μένει πίσω και αυτό με κάθε κόστος….
Τιμή μου να υπηρετώ μαζί σας
Τιμή μου που είμαι συνάδελφό σας
Τιμή μου να έχω το προνόμιο να είμαι εκπαιδευτής σας».
Δ.Τ.