“Στη Δημοκρατία και στη Δικαιοσύνη δεν χωράνε ούτε διακρίσεις, ούτε εκβιασμοί”- Οι 13 δολοφονίες του Δημήτρη Κουφοντίνα (video)

Σε βίντεο οι 13 δολοφονίες που διέπραξε ο «φαρμακοχέρης» της 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας, ενώ κλιμακώνονται οι επιθέσεις “αλληλέγγυων” στον καταδικασμένος για τρομοκρατική δράση

Οι δολοφονίες του καταδικασμένου για τρομοκρατικές ενέργειες, Δημήτρη Κουφοντίνα, από τον εκδότη Μομφεράτο και τον πολιτικό Παύλο Μπακογιάννη, μέχρι τον πολίτη Αθανάσιο Αξαρλιάν και τον εφοπλιστή Περατικό.

21 Φεβρουαρίου 1985: Νίκος Μομφεράτος, εκδότης της Απογευματινής
21 Φεβρουαρίου 1985: Παναγιώτης Ρουσέτης, οδηγός του Νίκου Μομφεράτου
8 Απριλίου 1986: Δημήτρης Αγγελόπουλος, βιομήχανος, πρόεδρος της Χαλυβουργικής
1η Μαρτίου 1988: Αλ. Αθανασιάδης-Μποδοσάκης, επιχειρηματίας
28 Ιουνίου 1988: Ουίλιαμ Νορντίν, πλοίαρχος του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού και Ακόλουθος Αμύνης της αμερικανικής πρεσβείας
26 Σεπτεμβρίου 1989: Παύλος Μπακογιάννης, βουλευτής της ΝΔ
12 Μαρτίου του 1991: Ρόναλντ Στιούαρτ, λοχίας της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας
7 Οκτωβρίου 1991: Τσετίν Γιοργκού, Τούρκος διπλωμάτης
14 Ιουλίου 1992: Αθανάσιος Αξαρλιάν, φοιτητής (κατά την απόπειρα δολοφονίας του τότε υπουργού Οικονομικών Ιωάννη Παλαιοκρασσά)
24 Ιανουαρίου 1994: Μιχάλης Βρανόπουλος, διοικητής της Εθνικής Τράπεζας επί κυβέρνησης Μητσοτάκη
4 Ιουλίου 1994: Ομέρ Σιπαχίογλου, Τούρκος διπλωμάτης
28 Μαΐου του 1997: Κώστας Περατικός, εφοπλιστής
8 Ιουνίου 2000: Στίβεν Σόντερς, ταξίαρχος και στρατιωτικός ακόλουθος της βρετανικής πρεσβείας.

NantiaReport.gr: Στη Δημοκρατία και στη Δικαιοσύνη δεν χωράνε ούτε διακρίσεις, ούτε εκβιασμοί. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ο “φαρμακοχέρης” της Τρομοκαρτικής Οργάνωσης «17Ν», εκτίει ποινή για 13 εν ψυχρώ δολοφονίες ως δράσεις του ένοπλου αντάρτικου πόλης. Σήμερα επιχειρεί να εκβιάζει καταστάσεις. Οι δολοφονίες με δράστη τον καταδικασμένο τρομοκράτη, με όπλο το ιστορικό 45αρι της Τρομοκρατικής Οργάνωσης «17Ν» δεν παραγράφονται στις μνήμες των συγγενών θυμάτων των τρομοκρατών.
Οι όποιες εκφράσεις “υποστήριξης”, από 
“αλληλέγγυους συμπαραστάτες“, “δικαιωματιστές”  και την αντιπολίτευση, που αξιώνουν προνομιακή μεταχείριση στον κατάδικο τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, που έπραξε κατ’ επιλογήν, αναδεικνύουν πολιτική μισαλλοδοξία, και δογματισμό με μεροληπτική αξιολόγηση, και ως “επιλεκτική ευαισθησία”, αποτελούν επικίνδυνη πρακτική.

Νάντια Αλεξίου