“Στη διετή θητεία του Νίκου Χαρδαλιά συνέβαλε εμπράκτως στην ανάδειξη του κυρίαρχου ρόλου της ΠΠ και του ΠΣ στη διαχείριση κρίσεων”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Πτυχιούχων Αξιωματικών και ΥπΑξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος για τη μετακίνηση του Νίκου Χαρδαλιά

Όπως αναφέρουν στη συνδικαλιστική ανακοίνωσή, «Με αφορμή την αποχώρηση του κ. Ν.Χαρδαλιά από το (τέως;) Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας, ως Ένωση Πτυχιούχων ΠΣ, θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας του ως πολιτικός προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Σώματος συνέβαλε εμπράκτως στην ανάδειξη του κυρίαρχου ρόλου της ΠΠ και του ΠΣ στη διαχείριση κρίσεων, επεδίωξε την επίλυση θεσμικών και λειτουργικών αρρυθμιών του ΠΣ, προέβη στην κτιριακή ενοποίηση και αναβάθμιση των υπηρεσιών της Πολιτικής Προστασίας, των ΑΠΣ, ΕΣΚΕΔΙΚ κλπ αλλά και στη θεμελίωση του νέου Κέντρου Εκπαίδευσης στη Ν. Μάκρης Αττικής, ενώ υπήρξε εκ των εμπνευστών και πρωτεργατών του μεγαλύτερου προγράμματος προμηθειών για την Πολιτική Προστασία με την ονομασία «ΑΙΓΙΣ», την υλοποίηση του οποίου αναμένουμε με ενδιαφέρον.

Ευχόμαστε εις το επανιδείν, με ακόμη πιο ανοικτές τις πόρτες του την επόμενη φορά για όλους μας. Εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Το σπορ εξάλλου είναι ομαδικό».