Στέλεχος Ρουβίκωνα: «Παρακολουθούμε τη Βρετανική Πρεσβεία. Σε 13 λεπτά ξέφυγα από τους Αστυνομικούς”

Με την αντιπαράθεση μεταξύ της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπ.ΠροΠο και του Ρουβίκωνα, να εντείνεται, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας η επιφυλακή της ΕΛ.ΑΣ έχει τεθεί σε ζωνη αυξημένης ετοιμότητας.
Κατά την πάγια τακτική δημοσιοποίησης ενεργειών της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα, προς επιβεβαίωση των καταδρομικών παρεμβάσεων που ενεργουν και αυταπόδεικτη παραδοχή μιας πραγματικότητα που “έχουν  επιβάλει”, στις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ,  το ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας του Ρουβίκωνα,  Γιώργος Καλαϊτζίδης, παραθέτει ταβπεοαωοικα του σχόλια με δημοσιοποίηση φωτογραφικού υλικού.

Είχε προηγηθεί η τοποθέτηση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα, σε τηλεοπτική της συνέντευξη (19/09).

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζιδης, με διπλή ανάρτηση το μεσημέρι της Τετάρτης (19/09) ανταπάντησε στην πολιτική ηγεσία του Υπ.ΠροΠο.

«Είμαι προφανώς μεταξύ αυτών που «φωτογράφισε» η κυρία υπουργός, αφού γράφω αρκετά συχνά στο facebook. Από σήμερα όντως ο λογαριασμός ήρθε. Το δόγμα της παρακολούθησής μου από την Ασφάλεια άλλαξε. Πλέον δεν με ακολουθούν από απόσταση προσπαθώντας να δουν που πάω αλλά με πηγαίνουν… συνοδεία περικυκλώνοντας την αφεντιά μου με τις μηχανές».

«Μέχρι εδώ όλα καλά το περίμενα ξέρω πως πάει «το παιχνίδι». Σε 13′ λεπτά τους έφυγα. Και παραθέτω στην επόμενή μου ανάρτηση τρεις φωτό που έβγαλα σήμερα παρακολουθώντας την βρετανική πρεσβεία σε περίπτωση που αποφασίσουμε να πάμε. Για την γνησιότητα της μέρας (ότι είναι σημερινές) μπορούν να δουν από τις κάμερες τα δύο άτομα που φαίνονται στη μια φωτό και κάθονταν για ώρα μπροστά στην είσοδο της πρεσβείας» ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση.

Σε συμπληρωματική του ανάρτηση, παρέθεσε τρεις φωτογραφίες με την πρόσοψη της Βρετανικής Πρεσβείας, “Οι φωτο που ανέφερα στην προηγούμενη ανάρτηση. Ώρα 15.50”, σχολίασε.