Σταυρός, Λαμίας: Έσπρωξε ηλικιωμένη που είχε πάει στο νεκροταφείο, σε ρέμα

Ανήλικος άκουσε τις φωνές της ηλικιωμένης και ενημέρωσε τις Αρχές ενώ διασώστες ανέσυραν την γερόντισσα από το γκρεμό και τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο

Η ηλικιωμένη κάτοικος του προάστιο της Λαμίας είχε μεταβεί στο Νεκροταφείο του Σταυρού. Στο Νεκροταφείο είχε μεταβεί κι ανηλίκος μαζί με τον πατέρα του, για να ανάψουν το καντήλι συγγενικού τους προσώπου, άκουσε τις φωνές και είδαν την ηλικιωμένη στο ρέμα, σε άσχημη κατάσταση.

Διασώστες ανέσυραν τη γερόντισσα και τη μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Λαμίας, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο θώρακα.Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ, και ανέσυραν την ηλικιωμένη.

Στη μαρτυρία της η ηλικιωμένη προς τους διασώστες ανέφερε ότι, την έσπρωξε μια συγχωριανή της, την χτύπησε με μια πετρα και στη συνέχεια την έσπρωξε στη ρεματιά. Από την προανάκριση δεν προέκυψε οι δύο γυναίκες να έχουν μεταξύ τους διάφορες.

Οι αστυνομικοί αναζητούν τη γυναίκα που φέρεται ότι έριξε την ηλικιωμένη στο ρέμα ενώ τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες που η ηλικιωμένη βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη στη ρεματιά, ερευνάται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας.