Στα γραφεία της ΜΚΟ Praxis η “παρέμβαση” των αντιεξουσιαστών και οχι στην “Ελληνική Αγωγή”

Κείμενο ανάληψης ευθύνης με την επεξήγηση οτι η “παρέμβαση” πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Μ.Κ.Ο. PRAXIS και οχι στα γραφεία της “Ελληνικής Αγωγης” του Άδωνι Γεωργιάδη, δημοσιοποίησαν αντιεξουσιαστές.

Με μια φωτογραφική απεικόνιση της “παρέμβασης” -όπως τη χαρακτηρίζουν- οι δράστες της καταδρομικής ενέργειας (03/11), “υπογράφουν” ως “αλληλέγγυοι στους μετανάστες/ριες” και ανέλαβαν την ευθύνη για το βανδαλισμό που προκαλεσαν.
“Την Πέμπτη 3/11 προχωρήσαμε σε παρέμβαση στα γραφεία της PRAXIS, ενάντια στον ανθρωπισμό των Μ.Κ.Ο. με συνθήματα στους τοίχους, κείμενα και τρικάκια . Στη συνέχεια προχωρήσαμε σε πορεία προς τη Βικτώρια”.

Στο κείμενο το οποίο αναρτήθηκε σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου σημειώνουν οι συντάκτες του κειμένου οτι, “..Οι δημοσιέυσεις πως η παρέμβαση έγινε για τα γραφεία της Ελληνικής Αγωγής που στεγάζονται στο ίδιο κτίριο είναι ψευδής”..

Στον εισαγωγικό κείμενο το οποίο δημοσιεύθηκε, αναγραφουν, “Ο ανθρωπισμός των ΜΚΟ είναι η αλλη όψη της Κρατικής καταστολής “…