Στ.Σταυρόπουλος, η αντικατάσταση τον άφησε .. στην θέση του.|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Συζητήθηκε στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής, προκάλεσε ντόμινο πολιτικων εξελίξεων και συσπείρωσε τα πολιτικά κόμματα, η πρόταση του αναπληρωτή Υπουργού Νίκου Τόσκα, για την αντικατάσταση του προϊσταμένου των Εσωτερικών Υποθέσεων, Σταύρου Σταυρόπουλου. Μια εβδομάδα μετά, ο Αξιωματικός της ΕΛΑΣ, παραμένει στη θέση του.

wpid-20151111_011341png.jpg«Ψάχνοντας να βρούμε πού τοποθετήθηκε μετά τον “εξοβελισμό” ο κ. Σταυρόπουλος από τους Αδιάφθορους, όπως πολύ σωστά έθεσε ως βάση καίριου ερωτήματος στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, μαθαίνουμε ότι … παραμένει στις Εσωτερικές Υποθέσεις. Εκεί δηλάδή που κρίθηκε κι επικρίθηκε από τον εμβριθή και αγχινούστατο υπουργό, ως ανεπίδεκτος!!!
Προφανώς, ενεργοποιήθηκε το σχέδιο που γράφαμε πως εκπονήθηκε στις τελευταίες κρίσεις και περιλάμβανε το “καπέλωμα” Σταυρόπουλου από ανώτερο στην ιεραρχία αξιωματικό. Τότε, είχε γίνει κρούση σε τρεις αστυνομικούς διευθυντές οι οποίοι είχαν αρνηθεί επικαλούμενοι λόγους υπηρεσιακής ηθικής.
Τώρα πως συμβιβάζεται κάποιος να είναι αντιπαραγωγικός και να διατηρείται σε μια υπηρεσία, μόνο λογικές επιπέδου Τόσκα μπορούν να το ερμηνεύσουν».

_____

*bloko.gr

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport