ΣΣ Λιανοκλάδι: Αποβίβασαν λαθρομετανάστης ως ύποπτο για κορωνοϊό, ωστόσο η παράβαση ήταν η έλλειψη εισιτηρίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΤΡεΝΟΣΕ για το πεπεριστατικό με το λαθρομετανάστη -επιβάτη τρένου  τον οποίο αποβίβασαν στο Λιανοκλάδι

Το εισιτήριο που δεν κατείχε και το εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας τον περασμένο Μάιο καθως είχε νοσηλευτεί για “Covid-19” προκάλεσε την αντίδραση της ΤΡΕΝΟΣΕ και της ΕΛ.ΑΣ ώστε να απομακρυνθεί από το συρμό λαθρομετανάστης επιβάτης του τρένου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά τη Λιβαδειά ο λαθρομετανάστης εντοπίστηκε χωρίς εισιτήριο και οπως προβλέπεται οι λαθρεπιβάτες αποβιβάζονται στον επόμενο σταθμό. Ως επόμενος σταθμός ήταν το Λιανοκλάδι οπότε και ζητήθηκε να αποβιβαστεί κατά την άφιξη του συρμού (14.15) Ωστόσο στην άρνηση του να ακολουθήσει τις υποδείξεις κλήθηκε η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο με το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο πρόοκειμενου να εξετασθεί ως ύποπτο για κορωνοϊό περιστατικό. Κατά την εξέτασή του και το έγγραφο το οποίο είχε συμπληρώσει , οι υγειονομικοί διαπίστωσαν ότι είναι ασυμπτωματικός και η γενική κλινική εικόνα δεν έχρειζε νοσηλείας και εκδήλωσαν άρνηση για να τον παραλαμβάνουν .

Ο λαθρομετανάστης αντιδρούσε φωνάζοντας “Νο coved-19” και προέβαλε αντίσταση στα πληρώματα της Αστυνομίας

Ο λαθρομετανάστης με προορισμό της Καρδίτσα συνέχισε το ταξίδι του με το Δήμο Λαμιέων να καταβάλει το υπόλοιπο του εισιτηρίου του καθώς ο ίδιος δεν είχε τα χρήματα.

Το τρένο με καθυστέρηση περίπου 7 λεπτών αναχώρησε απο το ΣΣ στο Λιανοκλάδι.