Σπατα: Ρομά έκλεψαν μικρού κυβισμού όχημα και πληρώματα της ΑΔ επιχειρούν σε καταδίωξη- Συνελήφθη ο ενας Ρομά πήδηξε από το εν κινήσει όχημα

Οι δράστες,  ζεύγος Ρομά,  εντοπίσθηκαν να κινούνται με κλεμμένο όχημα μικρού κυβισμού, και ακολούθησε καταδίωξη από πληρώματα της Άμεσης Δράσης

Οι δύο Ρομά σύμφωνα με ενημέρωση του Nantiareport.gr, έκλεψαν μικρού κυβισμού όχημα πόλης απο την περιοχή των Σπάτων και επιχείρησαν να διαφύγουν μετά από ληστεία σε mini marker της περιοχής.

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης (04/12-00.00) εντόπισαν το ύποπτο όχημα με τους δύο Ρομα επιβαίνοντες. Στην καταδίωξη το ύποπτο όχημα ειχε δύο διαδοχικές συγκρούσεις, μέχρι την συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως και Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή ενημέρωσης του Nantiareport.gr ενας από τους επιβαίνοντες Ρομά, άνοιξε την πόρτα του οχήματος εν κινήσει και .. “αποβιβάστηκε ” με το συνεργο του στη θέση του οδηγού να διαφεύγει.

Ο Ρομά, ηλικίας 15ετων, εντοπίσθηκε και συνελήφθη από πλήρωμα της Άμεσης Δράσης που συμμετείχε στην καταδίωξη και από τα στοιχεία του, προέκυψε μέλος “γνωστής οικογένειας” της φυλής, απο τη ευρύτερη περιοχής στα Μεσόγεια. Στην κατοχή του κατασχέθηκε χρηματικό ποσό,  μέρος της ληστείας από το κατάστημα στα Σπάτα.

Τα πληρώματα τα οποία συμμετείχαν στην καταδίωξη, έχασαν την οπτική επαφή με το υποπτο όχημα στην συμβολή των οδών Μαραθώνος και Πωγωνίου. Η αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη,  με τις εντολές του Κέντρου να συντονίζουν τα πληρώματα που συμμετέχουν στην καταδίωξη του ύποπτου οχήματος ο οδηγος του οποίου παραμένει ασύλληπτος και αναζητείται.