Σπάτα: Οι γονείς του Βρετανού αποδίδουν ως «αποτρέψιμο» το δυστύχημα του γιού τους από έλικα ελικοπτέρου

Οι γονείς του Τζακ Φέντον, του 22χρονου Βρετανού ο οποίος κατέληξε θανάσιμα τραυματισμένος από έλικα ελικοπτέρου κατά την προσγείωσή του σε πίστα στα Σπάτα, μίλησαν σε Βρετανικό Δίκτυο

Στο ITV News, παραχώρησαν συνέντευξη με αναφορά στην απώλεια του 22χρονου γιου τους, οι γονείς του Τζακ Φέντον, και υποστήριξαν ότι δεν τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα ασφαλείας καθώς όπως ανέφεραν ο γιος τους, δεν ήταν ανόητος για να τρέξει στο πίσω μέρος του ελικοπτέρου για να βγάλει selfie.

«Ήταν τόσο υπέροχος», δήλωσε συγκινημένη η μητέρα του, ενώ ο πατέρας του, αναφέρθηκε στο κενό που έχει αφήσει στη ζωή τους «Δεν θα το ξεπεράσουμε ποτέ. Είναι ένα τρομακτικό μονοπάτι στο οποίο θα πρέπει να πορευόμαστε για πάντα. Θα μας λείψει πολύ. Ήταν ένας υπέροχος γιος».

Οι γονείς του Τζακ Φέντον χαρακτηρίζουν «αποτρέψιμο» το δυστύχημα του γιου τους ενώ περιμένουν την επίσημη έκθεση.

Ο Μιγκέλ Φέντον αναφέρθηκε στο γιο του, ως ο «καλύτερος φίλος» του και θυμήθηκε μια από τις τελευταίες τους στιγμές στα 22α γενέθλιά του, όταν ο γιος του έστειλε μήνυμα, «Ευχαριστώ μπαμπά που έκανες τα γενέθλιά μου τα καλύτερα».

Στη συνέντευξη μίλησε και ο οικογενειακός φίλος Robin Stanton-Gleaves, ο οποίος συνόδευσε τα αγόρια στο ταξίδι στην Ελλάδα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο 22χρονος Βρετανός, θα ζούσε εάν είχε τηρηθεί οι κανόνες ασφαλείας.