Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό για τον εα αστυνομικό

Σε τροχαίο ενεπλάκη και τραυματίσθηκε ο εα αστυνομικός της Ελληνικής Αστυνομίας με τον ίδιο να έχει υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο

Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο διατηρεί λογαριασμό, ο εα αστυνομικός και πρώην συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, ενημέρωσε για σοβαρό τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη στο ύψος του ΚΑΤ ενώ οδηγούσε μηχανή .

Όπως περιγράφει, είχε προγραμματισμένο ραντεβού στο ΚΑΤ όταν στη διαδρομή «Μία κοπέλα πέρασε με το ΙΧ της το Stop, «πλακωθήκαμε» στα φρένα κι εγώ κι αυτή, για να αποφύγω τη σφοδρή σύγκρουση μαζί της. Η μηχανή μου εξετράπη της πορείας της και έσκασα στο οδόστρωμα με τον δεξί μου ώμο, με αποτέλεσμα να πάθω πολύ σοβαρή ζημιά»,

«Κόπηκαν ο υπερακάνθιος, ο τένοντας, και ο υποπλάτιος. Με τα πολλά και τα λίγα ήρθα στο ΚΑΤ. Τρόμαξα πολύ και φοβήθηκα, γιατί ξαφνικά έπαψα να έχω δεξί χέρι, δεν κινούταν. Ήταν ένα κρεμασμένο κομμάτι κρέας πάνω στο σώμα μου, είχε κοπεί οτιδήποτε το στήριζε», περιγράφει ο ίδιος.

Ο ίδιος, θέλησε να ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου για την περίθαλψη του, ωστόσο θα χρειαστεί να παραμείνει σε ακινησία για τους επόμενους τρεις μήνες.