Σοκ και δέος στην αίθουσα του Χίλτον|ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ*

Στην αίθουσα του Χίλτον έκαναν την εμφάνισή τους 50 οπαδοί του Παναθηναϊκού στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της ΕΠΣ Αθηνών. Σε συνέχεια σειράς αντιδράσεων κατά της απόφασης του Σταύρου Κοντονή για λουκέτο στη Θύρα 13.

image

Τραγελαφικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα στο Χίλτον και την αίθουσα όπου έκοβε την πίτα της η ΕΠΣ Αθηνών. Ως γνωστόν, περίπου 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το γνωστό ξενοδοχείο, σε μια συνέχεια σειράς αντιδράσεων κατά της απόφασης του Σταύρου Κοντονή για λουκέτο στη Θύρα 13.
Ετσι, λοιπόν, 50 εξ αυτών αποφάσισαν να εισέλθουν εντός της αίθουσας, προκειμένου να μιλήσουν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος, εντέλει, δεν έδωσε το «παρών». Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι, όμως, εξόργισαν τους φίλους του «τριφυλλιού». Οι τελευταίοι βρήκαν την ευκαιρία να τους τα «ψάλλουν», χωρίς, πάντως, η κατάσταση να ξεφύγει περισσότερο. Υπήρξαν φωνές, ένταση και τίποτε περισσότερο.

Μπήκαν την ώρα του… Θωμά
Τη στιγμή που έκαναν την εμφάνισή τους οι οπαδοί στην αίθουσα, ο πρόεδρος της ΕΠΣ, Παναγιώτης Δημητρίου, προσφωνούσε τον Θωμά Μητρόπουλο! Αμέσως, ο κόσμος φώναξε: «Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτιλισμένοι. Φέρνετε τον Θωμά, που είχε καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λαμόγια! Συγχαρητήρια, πάντα τέτοια. Να πάτε στον Πειραιά να κάνετε τέτοια εκδήλωση ρε. Για εκεί είστε όλοι. Λαμόγια, κάνετε και εκδηλώσεις»!

«Κρυφτό» από Μποροβήλο, Καλογερόπουλο, Ζωγράφο
Εκείνη τη στιγμή ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, έσκυψε για να μη γίνει ορατός από τον κόσμο και αμέσως κάλεσε από το κινητό του, προφανώς για βοήθεια. Σε άλλο σημείο, οι Καλογερόπουλος και Ζωγράφος έγιναν αντιληπτοί από τους οπαδούς, παρά την προσπάθειά τους να… καλυφθούν από το τραπέζι και άκουσαν τα εξ’ αμάξης! Οι ίδιοι προσπάθησαν να κρυφτούν, αλλά οι οπαδοί τους είδαν, φωνάζοντάς τους: «Είστε κι εσείς εδώ; Φτου σας, λαμόγια, τσιράκια, προσκυνημένοι»!

Εψαχναν τον Κοντονή
Οι φίλοι του «τριφυλλιού», εξαγριωμένοι μετά τα τελευταία γεγονότα και όχι μόνο, έψαχναν τον κ. Κοντονή για να διαμαρτυρηθούν από κοντά μετά και την πρόσφατη απόφασή του. Μάταια, όμως, καθώς ο Υφυπουργός, όπως σας γράψαμε και παραπάνω, δεν πήγε στην εκδήλωση. «Φέρνετε τον Κοντονή και τον βραβεύετε επειδή διαλύει τον Παναθηναϊκό; Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτίλες; Μαζευτήκατε όλα τα λαμόγια εδώ. Όλα τα καλά παιδιά», έλεγαν οι οπαδοί και ζητούσαν, επίσης, να μάθουν αν ήταν στην αίθουσα οι Παππάς και Παπαπέτρου, οι οποίοι, πάντως, απουσίαζαν.
Στη συνέχεια, οι 50 οπαδοί αποχώρησαν από την αίθουσα και από το ξενοδοχείο, για να κατευθυνθούν μαζί με τους υπόλοιπους φίλους των «πράσινων» στην Κουμουνδούρου και τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, όπου συνέχισαν τη διαμαρτυρία τους.


*sportfm.gr.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport