Σκιάθος: Συνελήφθη ο Υποδιοικητής ΠΣ του Αεροδρομίου του νησιού για παιδική πορνογραφία

Με συντονισμένες ενέργειες του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου, συνελήφθη ο Υποδιοικητής ΠΣ Αερολιμένα Σκιάθου μετά από καταγγελία της συντρόφου του καθως εντοπίσθηκε να κατέχει υλικό παιδικής πορνογραφίας

Ο 39χρονος Αξιωματικός του ΠΣ, συνελήφθη (31/07) από Αστυνομικού του ΑΤ Σκιάθου μετά από έρευνα παρουσία Εισαγγελέα Βόλου στο σπίτι του, καθώς κατασχέθηκε στην κατοχή του υλικο παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με ενημέρωση του NantiaReport.gr ο Υποπυραγός του ΠΣ, στα ηλεκτρονικά μέσα που είχε στην κατοχή του και στο κινητό του τηλέφωνο κατείχε υλικό από γυναίκες τις οποίες είχε γνωρίσει σε διαδικτυακή εφαρμογή και είχε συνευρεθεί μαζί τους από τις οποίες είχε ζητησει και λάβει φωτογραφίες σε προκλητικές στάσεις καθως είχε αποθηκευμένες φωτογραφίες απο επώνυμες γυναίκες δημοσιευμένες στο διαδίκτυο, με μαγιό. Από έλεγχο στο κινητό τηλέφωνο του 39χρονου, εντοπίσθηκαν φωτογραφίες και με ανήλικες που δεν έχουν συμπληρώσει το 15ο ετος ηλικίας ενώ μεταξύ των φωτογραφιών ειχε αποθηκευμένη φωτογραφία ανήλικης περίπου 8ετών τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Ο Υποπυραγός ο οποίος συμβιώνει με διαζευγμένη γυναίκα με δύο ανήλικες κόρες ηλικίες 10ετων και 12χρονων, τα ξημερώματα (31/07) επέστρεψε στο σπίτι όπου διαμένουν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ. Η μητέρα των ανηλίκων εντόπισε στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες της μικρότερης κόρης της με εστίαση στα επίμαχα σημεία της ανήλικης και του ζήτησε εξηγήσεις. Ωστόσο ο Υποπυραγός λόγω μέθης δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί, και τον έδιωξε από το σπίτι. Το πρωί η γυναίκα σε βάρος του Αξιωματικού του ΠΣ, υπέβαλε καταγγελία και οι αστυνομικοί του ΑΤ Σκιάθου προχώρησαν στη σύλληψή του στο σπίτι πιυ διατηρεί στο νησί.

Μεταξύ άλλων η μητέρα των δύο κοριτσιών ανέφερε οτι η 10χρονη πριν λίγες ημέρες της είχε αναφέρει ότι ο Αξιωματικός του ΠΣ σύντροφός της, ενω η ίδια απουσίαζε,  την είχε πάρει αγκαλιά και την οδήγησε στο κρεβάτι τους και κοιμήθηκαν μαζί.

Η γυναίκα ζητησε την ποινική δίωξη του πρώην συντρόφου της Υποπυραγού και Υποδιοικητή του ΠΣ στο Αεροδρόμιο Σκιάθου.

Από τη Αρχηγείο του ΠΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Υποπυραγός ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες του  NantiaReport.gr πρόκειται να ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διατάξεις . Το πρωί της Δευτέρας (01/08) ο 39χρονος Αξιωματικός του ΠΣ, παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Βόλου.