ΣΚ.Ο.Ε: Με συντριπτική πλειοψηφία η τροποποίηση του καταστατικού της Ομοσπονδίας

Η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων τάχθηκε υπέρ της τροποποίησης των άρθρων του καταστατικού της ΣΚ.Ο.Ε βάσει των εισηγήσεων του Δ.Σ., στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Με συντριπτική πλειοψηφία η τροποποίηση των άρθρων του καταστατικού της ΣΚ.Ο.Ε

Η υπερψήφιση τροποποιησης των άρθρων του καταστατικού πραγματοποιήθηκε με 120 ψήφους υπέρ και 6 ψήφους κατά, με τη συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων να συντάσσεται με την πρόταση του Δ.Σ.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την (εκτός ημερήσιας διάταξης) ανάγνωση της επιστολής του σωματείου ΜΓΣ Εθνικού, η οποία και ζητούσε την αναβολή ψήφισης της τροποποίησης του καταστατικού καθώς δεν δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος προς τα σωματεία να μελετήσουν τα προς τροποποίηση άρθρα. Το θέμα τέθηκε στη Γ.Σ. προς ψήφιση, όπου έξι (6) σωματεία τάχθηκαν υπέρ της επιστολής, ενώ ένα (1) σωματείο ψήφισε λευκό. Τα υπόλοιπα 119 σωματεία ψήφισαν κατά της πρότασης, επιτρέποντας στη Γ.Σ. να προχωρήσει στο θέμα ημερήσιας διάταξης.

Ο Πρόεδρος της ΣΚ.Ο.Ε, κ. Παύλος Κανελλάκης, αναφέρθηκε στο άρθρο 12 του υπό τροποποίηση καταστατικού όπου η πρόταση του Δ.Σ. είναι μόνο ο Πρόεδρος να εκλέγεται από τη Γ.Σ. Εκπρόσωπος σωματείου τοποθετήθηκε επί του άρθρου και ζήτησε να εκλέγονται από τη Γ.Σ. επίσης ο Γεν. Γραμματέας και ο Α’ Αντιπρόεδρος, πρόταση που απορρίφθηκε με 120 ψήφους.

Σε άρθρα του υπό ψήφιση καταστατικού ενσωματώθηκαν νομοτεχνικές παρατηρήσεις του Δημήτριου Τζίμα οι οποίες κρίθηκαν εύστοχες, και ακολούθησε η κατά άρθρο ψήφιση. Οι εισηγήσεις του Δ.Σ. αναφορικά με τα άρθρα του καταστατικού υπερψηφίστηκαν με 120 ψήφους σωματείων, κι 6 αρνητικές ψήφους.

Οι παρευρισκόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επερχόμενες εκλογές όπου εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθούν κάπου στα τέλη Οκτωβρίου.

________

*shooters.gr