Σητεία: Ομολόγησε ο Βούλγαρος ενώ συνελήφθη και η σύζυγος του καρδιολόγου για τη δολοφονία του

Στη σύλληψη, του Βούλγαρου, ο οποίος προσήχθη νωρίτερα προχώρησαν οι Αρχές, ενώ  προσήχθη κι εξετάζεται η  νεαρής συζύγου του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βούλγαρος που προσήχθη το μεσημέρι (07/10) από την Αστυνομία, ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, ομολόγησε την πράξη του.  Ήταν η κατάθεση κυνηγού ο οποίος είδε το Βούλγαρο με την καραμπίνα και μία σακούλα στα χέρια, να προσποιείται τον κυνηγό, ενω στη συνέχεια  και αφου ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, τον είδε να τρέχει και να μπαίνει σε αυτοκίνητο, χωρίς το όπλο, πράξη που προκάλεσε υποψίες. Κατά την εξερεύνηση του χώρου, οι Αστυνομικοί εντόπισαν το όπλο στο σημείο της δολοφονίας κι ένα μονόβολο.
Ύστερα απο αναζητήσεις οι Αστυνομικοί εντόπισε το Βούλγαρο στην περιοχή του Περιστερά της Ιεράπετρας και τον προσήγαγαν με την ομολογία του ωστόσο μετατράπηκε σε σύλληψη.

Αργότερα το απόγευμα ωστόσο, προσήχθη και η νεαρή Βουλγάρα σύζυγος του 62άχρονου γιατρού.

Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές εξετάζεται ως κίνητρο της δολοφονίας να υπήρχε παράνομη ερωτική σχέση  που οδήγησε το δράστη στο έγκλημα.