Σητεία: Εκτέλεσαν καρδιολόγο σε ενέδρα- Αυτόπτης μάρτυρας διερχόμενος κυνηγός

Ανήμερα τον γεννεθλίων του, εκτέλεσαν εν ψυχρώ 62άχρονο καρδιολόγο. Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας κυνηγός διερχόμενος απο το σημείο.

Εκτέλεσαν (07/10) μέσα στο αυτοκίνητό του, στα Πιλαλήματα Σητείας 62άχρονο καρδιολόγο, ανήμερα των γενεθλίων του. Το θύμα έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο – σύμφωνα με μαρτυρίες συνολικά 4 πυροβολισμοί από καραμπίνα- ενώ σκάγια έπληξαν το παρμπρίζ και την πόρτα του οχήματός του. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής.

Κυνηγός είδε να την εν ψυχρώ εκτέλεση του 62άχρονου καρδιολόγου. Ο 73άχρονος άνδρας φέρεται να φώναξε «φονιά, έφαγες τον άνθρωπο» στη θεα του οποίου ο δράστης εσπευσε βα απομακρυνθεί με όχημα, λευκού χρώματος. Σε αναζήτηση του δράστη η Αστυνομικοί, προχώρησαν σε έλεγχο οχήματος, έξω από την Ιεράπετρα, χωρίς να προκύψει εμπλοκή των επιβαινόντων στην εκτέλεση του καρδιολόγου.

Σοκ στη Σητεία για το γιατρό

Σύμφωνα με πληροφορίες απο τοπικά μέσα, πρόκειται για τον γνωστό στην περιοχή καρδιολόγο, Χριστόδουλο Καλαντζάκη με καταγωγή από τη Σητεία και κάθε Σάββατο, λειτουργουσε  ιατρείο στο Μακρύ Γιαλό. Ήταν παντρεμένος με νεαρή Βουλγάρα, και πατέρας 3χρονης κόρης.

Η εκτέλεση του καρδιολόγου και ο τρόπος που έδρασαν προβληματίζει τις τοπικές Αρχές, με την πρακτική να παραπέμπει σε φονική ενέδρα.

______________

www.neakriti.gr