Σήμερα η νεκροτομή στο σορό του 20άχρονου για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση.

Η διενέργεια νεκροτομής αναμένεται να προσδιορισθεί τα αίτια θανάτου του 20άχρονου η σορός του οποίου εντοπίσθηκε στην Πεντέλη, ωστόσο για τον ίδιο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από την οικογένεια του.

Διερχόμενος περιπατητής (14/05) διέκρινε σε θαμνώδη έκταση, στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη το ανθρώπινο πτώμα και κάλεσε το ΕΚΑΒ και ενημερώθηκε η Αστυνομία. Ήταν ο διασώστης του ΕΚΑΒ ο οποίος μετέβη στο σημείο και αναγνώρισε τη σορό του 20άχρονου ανηψιου του- Θ.Γ.- από τα Γλυκά Νερά για τον οποιο είχε δηλωθεί εξαφάνιση από την οικογένεια του, στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυκών Νερών, στις 10 Μαΐου. Όπως κατέθεσαν τα μέλη της οικογένειας του, είχαν τελευταία επικοινωνία μαζί του, δύο ημέρες νωρίτερα, στις 8 Μαΐου και τα ίχνη του χάθηκαν.
Το πτώμα του νεαρού, συμφωνα με τον ιατροδικαστή ο οποιος κληθηκε και μετέβη στο σημείο, ηταν σε σε σήψη λόγω της έκθεσης στο υπαιθρο και των υψηλών θερμοκρασιών. Αναμένεται η διενέργεια νεκροτομής (16/05) ώστε να προσδιορισθούν οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια θανάτου του.
Κατά την αυτοψία στο χώρο, σε κοντινή απόσταση οι Αστυνομικοί εντόπισαν δύο φυσιγγια κυνηγετικού όπλου, χωρίς να έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται εγκληματικής ενέργειας ή όχι θάνατος του αποδίδεται σε άλλα αίτια.
Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής.