ΣΦΑΚΙΑ: Σε θερμοπληξία αποδίδεται ο θάνατος της 62χρονης Γαλλίδας.

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία νεκροτομη στη σορο της 62χρονης Γαλλίδας η οποία εντοπίσθηκε νεκρή στο μονοπάτι Ε4 στα Σφακιά Κρήτης.

Σε θερμοπληξία αποδίδεται σύμφωνα με τα ευρήματα απο τον  ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη, ο θανατος της 62χρονης, ενω για σήμερα (26/08) έχει προγραμματιστεί η νεκροψια- νεκροτομη στη σορό του συζύγου της, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο ίδιο μονοπάτι.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, προέκυψε ότι η αιτία θανάτου προσδιορίζεται σε φυσικά αίτια, με συμβατά ευρήματα θερμοπληξίας.
Η σορός της 62χρονης γυναίκας έφερε εκχυμώσεις στο αριστερό πόδι οι οποίες όμως δεν σχετίζονται με την αιτία θανάτου ενώ δεν έφερε κακώσεις στο κεφάλι, το θώρακα και τη κοιλιά, ούτε παθολογικές αλλοιώσεις, ευρήματα συμβατά να αποκλεισθεί το ατύχημα ή παθολογικά αίτια, ως παράγοντα που επέφερε το θάνατο.
Σε θερμοπληξία από τις πρώτες νεκροψιακές ενδείξεις σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, αποδίδεται και ο θάνατος του 64χρονου Γάλλου συζύγου της, ωστόσο η νεκροψία νεκροτομή αναμένεται να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport