Σέρρες: Ο υπάλληλος του λούνα παρκ, ασελγούσε σε ανήλικα- Έδινε χαρτζιλίκι, για να μη μιλήσουν.

Υπάλληλος λούνα-παρκ οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, από τον οποίο ζήτησε κι έλαβε προθεσμία να απολογηθεί. Ασελγούσε σε παιδιά για 15 ευρώ.

Παιδοφιλος_Σέρρες.jpgΣτον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών παραπέμφθηκε ο 30άχρονος (25/09) υπάλληλος λούνα παρκ, από τον οποίο κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί (28/09), κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανήλικα, προσφέροντας τους σε αντάλλαγμα χρήματα.

Ο 30άχρονος, συνελήφθη (23/09) από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Σερρών, ύστερα από την διαπίστωση ότι στο αυτοκίνητό του, επέβαιναν δύο ανήλικα αδέλφια, ηλικίας 12 και 13 ετών. Όπως προέκυψε κατά την Αστυνομική έρευνα, το προηγούμενο βράδυ φέρεται να είχε ενεργήσει ασελγείς πράξεις σε βάρος του 12χρονου, έναντι χρηματικής αμοιβής, ύψους 15 έως 30 ευρώ.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών κατά την προανάκριση, διακριβωσαν ότι ο 30άχρόνος κατά την τελευταία τριετία προέβαινε συστηματικά σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του 13άχρονο, έναντι αμοιβής κάθε φορά.
Σύμφωνα με Αστυνομικές πηγές, κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές κατηγορούμενος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ’ εξακολούθηση.
Σε έρευνα στο όχημά του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο και μία φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων (USB stick), ενώ από το σπίτι του κατασχέθηκαν τρεις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή και δύο σκληροί δίσκοι αποθήκευσης δεδομένων, το περιεχόμενο των οποίων ερευνάται.
Οι έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ αναμένεται η έκδοση Εισαγγελικής Διάταξης για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, στη διακρίβωση τυχόν εμπλοκής του, και σε άλλες περιπτώσεις με θύματα ανήλικα.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport