Σέρρες: Δημοσιοποίηση στοιχείων του 30άχρονου παιδεραστή. (ΦΩΤΟ)

Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του 30άχρονου παιδεραστή, ο οποίος συνελήφθη στις Σέρρες. Η διάταξη δημοσιοποίησης της Εισαγγελίας Σερρών, αφορά τον Απόστολο ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ του Βασιλείου και της Δήμητρας γεν. 07-03-1985, κάτοικο Σερρών. Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξης για ασέλγεια με ανήλικους έναντι αμοιβής, κατά συρροή και μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.
Ο 30άχρονος Απόστολος Βασιλειάδης, είχε συλληφθεί (23/09) στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας των Σερρών.

Όπως διευκρινίζεται, “η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός μήνα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου, της διευκόλυνσης διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων και της ευχερέστερης ικανοποίησης της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων”.
Έκκληση προς τους πολίτες απευθύνει η ΕΛΑΣ, για παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90805, 23210-90918, 23210-90905 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νάντια Αλεξίου- NantiaReport